30-årskrise

Ugen der gik #126 (med bachelortanker, teenageminder og 30-årskrise)

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Taget absurd få billeder. Beslutningen om at prioritere tekst frem for billeder i de her ugentlige opsamlingsindlæg har medført, at jeg foreviger utroligt lidt. Det var jo sådan set også meningen, da jeg gerne ville begynde at observere mere end jeg fotograferer – men det er jo i virkeligheden også lidt ærgerligt, da jeg får færre visuelle minder og i øvrigt får utroligt svært ved at huske hvad jeg egentlig har bedrevet, når jeg sætter mig til tasterne søndag aften. Må lede efter den dér gyldne middelvej…
 • Påbegyndt det første arbejde med min bachelormakker. Jeg kendte hende ikke før i efteråret, hvor vi “fandt” hinanden, da ingen af os havde lavet aftaler med andre – og da man ikke længere må skrive alene. Og jeg er glad! Hun er simpelthen så sød og sjov og dygtig – og vi har sporet os ind på et emne, der er voldsomt interessant. Det bliver godt!
 • Optaget og udgivet et afsnit om 2003 i min og min mors podcastserie. Og nu bliver det virkelig teenageversionen af mig selv, jeg skal kalde frem. For udover at blive konfirmeret, blev jeg i 2003 også taget i at ryge, begyndte at gå til fester i Hvidovre og protestflyttede hjem til min far, da jeg blev taget i at holde fest i min mors hus…..
 • Haft en feberramt og sjældent sløj Elliot hjemme i fire ud af fem dage. Gudskelov for fleksible bedsteforældre og en onkel, der selv var syg og godt kunne overskue at have sin nevø liggende på sofaen med dyne og iPad.
 • Spist tirsdagmiddag bos min mor i anledning af et besøg fra en af hendes tidligere udvekslingsstuderende. Jeg kom uden mand og børn (jævnfør ovenstående punkt…) og alle mine søskende (på min mors side) var der. Som i alle fem. Det var simpelthen så hyggeligt og rart. Jeg elsker selvsagt at have min familie med derude, men det er alligevel noget andet når man “bare” er “barn”.
 • Gået tur om Sortedamssøen med min familie i bidende frostvejr. Ungerne samlede isplader op, som de kastede tilbage på isen, så de splintrede i tusinde stykker – imens vi holdt fast i deres hætter og nød solens stråler i vores blege ansigter.
 • Tudet til Prins Henriks bisættelse. Meget.
 • Spist sushi, set X Factor og sovet hos min mor fra fredag til søndag.
 • Haft usigeligt meget optur over Blachmans hjemmelavede tremandsgruppe (og hans hjemmelavede tomandsgruppe for den sags skyld), hvis optræden jeg har genset i hvert fald fem gange. De skal vinde i år. Skal!
 • Haft 30-årskrise. Eller, skrevet et indlæg om den 30-årskrise, der retrospektivt har varet i det meste af det seneste år. Og fået så mange fantastiske kommentarer, der har beroliget mig og gjort mig oprigtigt optimistisk på mit kommende årtis vegne. Tak! Jeg skal nok få svaret hver og en!
 • Stået tidligere op end nødvendigt for at se ishockeyfinalen i vinter OL. Okay, overtiden af ishockeyfinalen i vinter OL. Tyskland var så tæt på at vinde over Rusland – og jeg ville sådan have elsket historien om underdoggen, der slog stormagten. Min ishockeymand blev forfærdeligt irriteret over at jeg blandede politik og romantik ind i opgøret – og ikke bare kunne se sporten for sportens skyld. For fanden man, jeg kan ikke engang få øje på pucken!
 • Haft de dejligste søndagsgæster. Min elskede veninde og hendes familie kom hjem fra to uger i Thailand i fredags – og kom forfærdeligt brune og overskudsagtige på besøg til leg, fodbold og pizza.

Det var det. I hvert fald det, jeg umiddelbart kunne genkalde uden billeddokumentation! Jeg håber, at I får en skøn søndag aften!

-og nu tager jeg så hul på min sidste uge i 20’erne…

img_3685

img_3689

img_3659

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30-årskrise