Forventningens glæde og et drømmejob

Ugen der gik #127 (med drømmejob, fest og taknemmelighed)

I ugen, der er gået, har jeg:

  • Været til samtale på barselsgangen (aka en af mine absolutte drømmeafdelinger) og blevet ansat som timelønnet under min bachelorperiode.
  • Optaget og udgivet afsnittet om 2005 af min og min mors podcast. På trods af tunge temaer som hjertesorg, trafikulykke og skilsmisse, er det blevet et af mine favoritafsnit – og der er efterhånden virkelig mange mennesker, der lytter med.
  • Haft “ikke mere mælk” på hjernen tæt på konstant. Det er en skrækkeligt catchy og ret sjov sang af to unge youtubere, som Hugo forlanger at høre som det første hver morgen…
  • Brugt to timer (!) i H&M, hvor jeg ledte efter noget at tage på til min fødselsdagsfest. Jeg endte i prøverummet med to tæt-på-identiske sorte buksedragter, som jeg brugte halvanden time på at sammenligne, før jeg tog en beslutning.
  • Haft valgfag om kvalitativ metode – og jeg glæder mig efterhånden ret meget til at komme i gang med den bachelor.
  • Været tæt på at dø over hvor gode Jamie og Sigmund var i X Factor i fredags.
  • Haft en hel lørdag alene hjemme, hvor jeg i ni timer i streg og uden pause gjorde hovedrent, bagte brød og kage, blendede hummus og pesto, lavede salater og tapas og pyntede min lejlighed og mig selv op, så jeg klokken 18 kunne tage imod en masse dejlige veninder, der kom for at fejre mine 30 år.
  • Haft den skønneste, sjoveste og dejligste fest, der for mit vedkommende varede fra 18 til 05. Vi spiste mad og drak rødvin, blandede drinks og kørte uhyggeligt meget Jägermeister ned. Og vi sang og dansede og grinede i et væk. Det var perfekt og jeg er fyldt op af taknemmelighed.
  • Været umanerligt stolt af mig selv, da jeg på trods af min promille var så forudseende og fornuftig af få klaret størstedelen af oprydningen fra klokken 4 til 5 i nat. Med stor hjælp fra min søster og Nana – imens Miriam lipsyncede til Britney Spears, sang disneysange på tysk og nægtede at gå hjem.
  • Været træt i dag. Træt, glad og enig med mig selv om, at jeg ganske enkelt er blevet for gammel til at drikke mig fuld to weekender i træk. Og det er også helt okay.

Hav en dejlig søndag aften. Jeg vil tigge min mand om at køre på Mc’Donalds – og så vil jeg synke sammen i min sofa, tage hul på femte sæson af Greys Anatomy og glæde mig til den kommende uge og min debut på barselsgangen.

 

37ba26da-a243-4717-9fb8-cb787853acaf

9364cc31-1564-42a6-ad0e-d22205c125cc

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forventningens glæde og et drømmejob