Morinstinktet og en afblæst sidste skoledag

Ugen der gik #128 (med sygdom, app-meditation og nyt arbejde)

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Haft syge børn. Alle tre. Samtidig og på skift. Igen igen igen. Føler virkelig at mine børn har været syge i hele 2018…
 • Gået glip af min allersidste undervisning, som følge af ovenstående punkt…
 • Begyndt at gå daglige ture med en app, der hepper på mig. Det har tvunget mig ud på nogle aftenrunder om Sortedamsøen og det er faktisk virkelig dejligt, at slutte dagen og starte aftenen alene i mørket.
 • Begyndt at meditere. Gudhjælpemig. Kom ved en fejl til at betale et obskurt beløb for en meditationsapp (Calm, hvis nogen vil vide det) – og da jeg var færdig med at være irriteret over hvor dårlig jeg er til at læse det, der står med småt – besluttede jeg mig for i det mindste at give den en chance. Og helt ærligt – jeg elsker den!
 • Lavet mandagsmad med min næstældste lillesøster og aftalt med hende, at hun fremover kommer og spiser hver mandag. Det havde ungerne næsten ligeså stor optur over, som jeg havde. “Mandag er Claradag”.
 • Haft mine tre første vagter på barselsgangen. Det har været vildt hårdt og vildt fantastisk. Hårdt fordi der er så mange nye ord og begreber og ting, jeg ikke har haft undervisning i eller stået med før – og fordi jeg altid bliver åndssvagt utålmodig, når jeg starter et nyt sted – og helst vil lære det hele på den halve tid. Og fantastisk fordi det er den skønneste afdeling med de sødeste kollegaer og helt enormt dejlige og meningsfulde arbejdsopgaver. Og nyfødte!!!
 • Fået foretaget en virkelig lang og grundig synstest hos vores lokale optiker. Blev bekræftet i, at jeg har bygningsfejl og bør gå med briller hele tiden – og i at det nok også er blevet værre siden jeg fik mit nuværende (forsømte) par for fem år siden. Lånte et par stel med hjem, men forelskede mig ikke for alvor i hverken det ene eller det andet, så nu har jeg støvet det gamle af og prøver at vænne mig til at have dem på – i det mindste når jeg arbejder.
 • Haft min mor, stedfar og lillebror på fredagsbesøg til sushi og X Factor. Har i øvrigt sjældent været så skuffet over resultatet som i fredags. Sol og Christian var så søde og så dygtige at de fik mig til at tude – og jeg stemte virkelig meget på dem – både i app og via sms…!
 • Besøgt Cecilie i Hornbæk. For at sige tillykke til verdens sødeste 1-årige og for at se det hus, jeg har glædet mig så meget til at se – og som snart bliver deres hjem. Det lignede ikke noget, man kunne forestille sig at flytte ind i om ni dage – men det var på en eller anden måde samtidig helt utroligt rart at være der. Hvis det passer, at et hus kan have sjæl, så har det hus virkelig meget af det!

89677fdc-0733-49d3-8fac-abf86c5c5a23

4221f411-b55f-4a3f-a282-14979188da26

6ad5a782-e01e-4fff-b534-a52f6dcdb226

8ff5e5fe-b70a-4467-8354-dc99898afc22

172b85b6-6ec4-46d3-8131-745ac654ef4b

b813e33b-f6c2-4802-985d-57dab0f592b1

7f7f79b8-b63e-44f4-8c59-a1669ddc9f24

c59ac290-4fbf-4992-bfce-666a85549ef8

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

15 kommentarer

 • Henriette

  Vedi Optik på Islands Brygge (Njalsgade) kan klart anbefales, hvis man har brille-blues.
  Du får ikke to-for-en eller briller plus glas for 500 kr., MEN de to herre, der ejer butikken, ved hvad god service er og kan guide dig trygt igennem deres helt fantastiske udvalg (også af specielle mærker, som man ikke finder hos de store kæder).
  Jeg ved godt, jeg lyder som et reklameskilt, men jeg bliver bare så glad, når jeg møder god service og passionerede mennesker. Og oplevelsen vil jeg så gerne dele med andre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Du er jo så smuk !! Og skriver så godt ! Og de brune briller passer bedst til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvilken app bruger du til dine gåture?
  Sådan en kunne jeg helt klart bruge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uhh jeg har virkelig overvejet app’en Calm, men ved virkelig ikke om det er mig. Hvornår benytter du dig af den? Når du skal til at sove eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Bruger den når jeg lige har ti minutters ro – ofte om aftenen, men ikke som “sovepille” 😊 den er virkelig fin og der er SÅ meget indhold og mange forskellige kategorier.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Tak for svar. Jeg synes jeg bliver overvældet af alle de valgmuligheder hehe. Hvad vælger du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Helt uden for kategori – hvad er det nu fu bruger til dine øjenbryn? Du har engang lavet en video (måske på snap?) hvor du viste det, men jeg kan ikke finde det.
  Skønt at følge dig!!
  Og kæmpe tillykke med Jobbet – det må være et skønt sted. Et af de få steder på sygehuset hvor folk er der pga noget positivt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak! ❤️ Jeg bruger browpowder fra Nilens Jord :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Hej Cecilie. Må jeg spørge hvad det er for en gåturs app du har fundet dig? Det lyder som noget jeg godt kunne bruge. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så ikke et eneste billede af dig iført de omtalte briller… Altså. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   For fanden, det var en fejl! Sætter dem ind nu 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Kære Cecilie!

  Hvad hedder app’en, der kan heppe?

  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morinstinktet og en afblæst sidste skoledag