Ugen der gik #133 (med hvidvin, blomster og mit livs vigtigste jobsamtale)

Ugen der gik #134 (med gæstestjerne, semistore børn og marokkansk)

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Været syg. Sådan med manglende stemme, alt for meget snot og hoved-, hals- og ørepine. Onsdag måtte jeg kapitulere og tage en dag i sengen. Engang var det en luksus – nu er det simpelthen det mest røvsyge og pinagtige, jeg ved.
 • Gennemført det første interview til vores bachelorprojekt. Det gik så godt – og vi fejrede det med grillburger og pomfritter.
 • Sagt farvel til Hugos pædagog, som også var Elliots engang. Det er fandeme aldrig sjovt. I guder, hvor har de et vigtigt arbejde og hvor spiller de en stor rolle i virkelig mange menneskers liv.
 • Været med til at ansætte en ny pædagog. Lige for tiden er det en luksus at have kandidater at vælge mellem i København – og så var det en endnu større luksus at kunne få lov til at vælge en virkelig dygtig en af slagsen.
 • Spist varme hveder, optaget podcast og sovet hos min mor fra torsdag til fredag.
 • Apropros ovenstående punkt haft min mormor til at gæsteoptræde i podcasten. Hun var nemlig i huset og vi skulle blandt andet tale om det år, hun blev gift.
 • Været ude og spise på Madklubbens nyeste restaurant sammen med en flok veninder. Bazaar serverer marokkansk – og det kunne godt nok noget!!
 • Været forbi min kommende arbejdsplads for at hente et afsindigt tungt kompendie fuld af viden, jeg skal fylde min hoved med. Nøj, hvor jeg glæder mig til at få et speciale at dykke ned i – og til at få lov til at dygtiggøre mig sådan rigtigt indenfor en bestemt felt!
 • Brugt 3,5 time til et fodboldstævne med Elliot. Med alle mine unger, hotdogs, kanelgifler, snotnæser og tilråb. Tiden går altid så hurtigt – og jeg elsker virkelig de formiddage højt!
 • Været til konfirmation hos min stedfars niece. Uden min familie – men med næsten alle mine søskende. Og det i sig selv gjorde det til en ualmindeligt dejlig aften.
 • Besøgt legepladsen på konditaget Lüders i Nordhavn. Vi var der et par gange for halvandet års tid siden – og så glemte vi det lidt igen. Men på sådan en vindstille forårsformiddag, er der altså nærmest ikke noget dejligere sted i byen – især fordi det stadig er forholdsvist uopdaget. Og så var vores mindste blevet semistor i mellemtiden – og Thor og jeg kunne pludselig ligge på en gyngebænk i en halv time uden afbrydelser (!).

Og nu vil jeg smide håret i en knold og køre til Herlev. Jeg har aftenvagt på barselsgangen og glæder mig til otte timer med nybagte forældre, nyfødte babyer og søde kollegaer.

Hej!

img_4991

 

 

img_4958

img_4943

img_4927

img_4960

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #133 (med hvidvin, blomster og mit livs vigtigste jobsamtale)