Så nu skriver jeg

Ugen der gik #136 (med bachelor, bryllup og Grand Prix)

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Brugt de første tre dage i min mors sommerhus sammen med min bachelormakker, Vilde. Vi kom godt i gang med vores analyse, grillede, sov, nød stilheden og gik ture.
 • Introduceret Vilde, som er norsk, til noget af min foretrukne danske kultur: Susanne Bier. Vi streamede “Efter brylluppet” – og jeg er ret meget i tvivl om, hvem af os, der tudede mest. Jeg havde glemt, hvor fantastisk den film er!
 • Kørt fra Falster til Fisketorvet, hvor jeg mødtes med min mand, som jeg havde fået overtalt til at investere i et jakkesæt. Han plejer at låne sig til dem, men nu har vi altså en række festlige begivenheder i sigte – og det er næsten fjollet at være tæt på 30 uden at eje sådan et. Han købte det første, han prøvede – og for fanden, hvor var det pænt til ham!
 • Købt sandaler til min børneflok. I guder, hvor er det en åndssvagt dyr post, når man har så mange unger. Måtte punge ud med 2000 kroner – men jeg har altså også altid nægtet at spare på børnesko – uanset hvor SU-præget vores budget har været. De skal gå ordentligt – og i vores lokale skobutik får vi verdens bedste og mest ærlige vejledning. Ejeren har flere gange nægtet at sælge os noget, hvis hun ikke har haft et par, der passede til mine børns henholdsvis ekstremt smalle og ekstremt brede fødder – så hende stoler jeg på.
 • Set Melodi Grand Prix. Semifinalen alene, hvor jeg live-kommenterede sammen med min mor på vores podcasts instagramprofil – og lørdag aften sammen med mine store unger, der faldt i søvn efter 7-8 sange. For fanden, hvor skulle Østrig have vundet! Eller Tyskland eller Irland…
 • Skrevet et blogindlæg. Sådan et uplanlagt et – for første gang i halvanden måned.
 • Været til det mest fantastiske bryllup. Min svigerfar blev gift med sin kæreste gennem 12 år. De blev viet i sommerhushaven med havet som baggrund – og så var der fest og overnatning på Dragsholm Slot. Det var så lækkert og dejligt – og man følte sig så priviligeret og forkælet.
 • Holdt tale. Jeg er jo taletypen, men jeg havde besluttet mig for at holde min mund og i stedet give Thor nogle stikord til hans og hans brødres tale. Og så gemme mine egne guldkorn til den 60-års fødselsdag, som jeg ved, at min svigerfar holder senere på året. Under middagen konstaterede vi dog, at jeg er i New York den dag, han har planlagt fejringen – så jeg var jo på en måde tvunget til at sige noget. Jeg generede toastmasteren, kom på programmet som den allersidste – og holdt en tale, som jeg, takket være al den gode vin, stort set ikke kan erindre. Men folk påstod, at den var god…
 • Fået en guidet tur op til Vejrhøj, som en afslutning på bryllupsdøgnet. Jeg havde danset den halve nat og sovet meget lidt – så idéen om at bestige et mindre bjerg tiltalte mig ikke voldsomt, men jeg må indrømme, at mine tømmermænd på magisk vis blev kureret deroppe – og at jeg sjældent har set noget smukkere.
 • Brugt et par timer af vores søndag på at heppe på marathonløberne. De første par år nøjedes vi med at brokke os over at være spærret inde – men de sidste mange har vi i stedet afholdt os fra at lave planer uden for byen denne ene dag om året – for til gengæld at tage del i den folkefest, som det altså er. Ungerne uddeler high fives – og vi spiser is, klapper og synger med på den musik, som sportsbutikken ved søerne brager ud af et par gigantiske højtalere.
 • Spist varm søndagsfrokost og hjemmelavet is hos min svigermor – og dermed haft held med at affodre min familie med rugbrødsmadder til aften. Ganske fint koncept, faktisk.
 • Downloadet en decideret liste-app. Fordi mit kontrol-gen er vokset og min hukommelse forringet…

I aften tager Thor sydpå og gør mig kunsten efter med nogle dage i sommerhuset. Han skriver jo også bachelor i de her uger – og har også brug for et par uforstyrrede døgn. Dermed er jeg græsenke til onsdag eftermiddag – og jeg glæder mig faktisk, på en eller anden mærkelig måde. Og så må jeg hellere høre, hvordan han plejer at smøre de dér madpakker…

Rigtig god søndag aften til jer!

img_5303

img_5182

img_5366

img_5367

img_5345

img_5307

img_5304

img_5364

img_5360

img_5363

img_5322

img_5362

img_5361

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

7 kommentarer

 • Birgitte

  Og den hvide og blå kjole på de sidste billeder er også utrolig fin – hvor har du købt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Knuselsker din blog🙌 Hvad hedder skobutikken? Min datter har så smalle fødder at det nærmest er umuligt at finde sandaler der sidder godt – er ved at gå ud af mit gode skind😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak! Butikken hedder “Anton elsker sko” og ligger i Ndr Frihavnsgade. Sia kan KUN bruge Bisgaard og nogle gange Ecco :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, en liste-app. Det var på min liste, at hente sådan en. Oh, the irony. NÚ gør jeg det! Tak (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Den kjole du har på til bryllup er så fin 1 hvor er den fra???

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så nu skriver jeg