Ugen der gik #137 (med analyseomskrivning, stenbiderrogn og morgenmad på sengen)

Ugen der gik #138 (med mislykket limbo, kalenderkoks og en smuttur til Paris)

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Været til 3 x 30-års fødselsdag, hvor jeg ganske enkelt kom til at drikke mig mere fuld, end jeg nogensinde har været. Siden jeg blev mor, altså. Jeg kan ikke tåle shots. Det ved jeg nu. Og det kom meget tydeligt til udtryk, da jeg besluttede mig for at danse limbo.
 • Haft de værste tømmermænd, jeg nogensinde har haft. Ikke siden noget. Bare nogensinde. Og prist mig lykkelig for min svigermor, der underholdt ungerne til det blev eftermiddag.
 • Stået op klokken 5:45 og taget toget mod Herlev klokken 6:21. For at stå klar i uniformen 7:10 – og opdage, at jeg havde kludder i min kalender og slet ikke skulle på arbejde.
 • Svælget i dokumentarer i Kronprins Frederik – og tuuudet over Marys tale!
 • Været en smuttur i Paris med min far – det var hans 30-års fødselsdagsgave til mig og det simpelthen så dejligt.
 • Spist crossainter, crepes og baguettes – og drukket fadøl, aperol og rødvin.
 • Gået og gået og gået – langs Seinen, op ad de skrækkeligt mange trapper op til Sacre Coeur og rundt i Marais.
 •  Set Paris oppefra en form for luftballon. Sådan en, der sad fast i en wire i jorden – men som alligevel steg 150 meter op i luften og fremprovokerede al den højdeskræk, som både min far og jeg går og gemmer på.
 • Været til jazzkoncert. Vi havde snakket om at finde en jazzklub og endte i en lillebitte kælder, hvor fire unge franskmænd spillede det lækreste musik foran et lillebitte publikum. Det var så fedt og autentisk – og jeg har udelukkende lyttet til jazz på Spotify siden. Det gør man for lidt, kan jeg konstatere.
 • Taget direkte fra lufthavnen og ud til min mor, der holdt housewarming – et lille år efter indflytning. Med ganske fantastisk tapas, fadølsanlæg og – nå ja – Champions League finale.
 • Brugt søndagen på (endnu et) fodboldstævne – og på børnefødselsdag i gården hos søde venner – med lagkage, skattejagt og grillpølser.
 • Stemt på min dejlige venindes talentfulde mor, Birgitte Herskind, som er nomineret til Alt for Damernes Guldknap – og som har designet den afsindigt smukke kjole, som jeg drak mig så fuld i. Det synes jeg også, at I skal gøre – stemme altså – for hun er oppe imod nogle store spillere og har brug for hver eneste stemme – og nøj, hvor har hun fortjent det.

Jeg håber, at I har den dejligste søndag aften!

img_5535 img_5594 img_5588 img_5593 img_5591 img_5592 img_5590 img_5589 img_5584

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #137 (med analyseomskrivning, stenbiderrogn og morgenmad på sengen)