Om fredagsslik og nødhjælp

Ugen der gik #139 (med vandlegeplads, Rasmus Seebach og sommerfugle)

Jeg blev ramt af tekniske udfordringer i går – og ugen der gik kommer derfor med et døgns forsinkelse.

I ugen, der er gået, har jeg:

  • Optaget et afsnit om 2015 i min og min mors podcastserie, som snart når sin uundgåelige ende. Om det år, jeg blev mor til tre – og blev blogger, blandt andet.
  • Fejret min lillesøsters 23-års fødselsdag. En fødselsdag, hun stædigt insisterede på at fejre – på trods af lungebetændelse. På den måde er hun – gudskelov – stadig lidt et barn.
  • Fået mit eksamenstidspunkt. Og fået absurd mange sommerfugle i maven over, at jeg er freaking færdiguddannet sygeplejerske om 12 dage. 12 dage!!!
  • Skrevet og rettet og ændret i den bacheloropgave, der skal afleveres farligt snart. Den er så godt som færdig – og det er en vild ting.
  • Kommet i tanke om, at Hugo fylder tre i den kommende uge. Hverken Thor eller jeg havde i vores eksamensræs skænket det en tanke. Så nu har vi panikinviteret familien til dagen før dagen – fordi vi for længst har lagt planer på selve dagen uden overhovedet at overveje, at den 7. juni var en særlig dag…
  • Endelig fået besøgt vandlegepladsen i Fælledparken, som vi af en eller anden grund aldrig har fået udnyttet. Hugo brugte 40 minutter på at fortælle sig selv og alle andre, at vand var det værste, han vidste – og overgav sig derefter mere end totalt og havde to timers vandfest.
  • Været til Rasmus Seebach familiekoncert med Sia, min mor, min lillebror og fætter. Vi fik billetterne i julegave og Sia har simpelthen glædet sig så meget. Og jeg var ved at tude over lykken i hendes øjne, da han gik på scenen.
  • Været til børnefødselsdag i Canas kolonihave. Med boller, kage, is, burgere og vandpistoler. Det blev til en vandkamp, der nærmest var mere intens mellem voksne end børn – og den fine have lignede mest af alt en festivalplads, da vi forlod den!

God mandag!

img_5644

img_5664

img_5617

img_5666

img_5665

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om fredagsslik og nødhjælp