Ugen der gik #139 (med vandlegeplads, Rasmus Seebach og sommerfugle)

Ugen der gik #140 (med aflevering, fødselsdag og Katy Perry)

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Afleveret mit bachelorprojekt!! For fanden, hvor var det en befriende og fantastisk følelse. Efter ni timer med gennemlæsning nummer syttentusinde – og en helvedes masse teknikbesvær – kunne vi endelig klikke “aflevér” og for alvor begynde nedtællingen til den store dag!
 • Fejret ovenstående med aperols og god mad sammen med verdens bedste bachelormakker. Vi kendte ikke hinanden på forhånd – og det har været ret vildt at opleve, hvor hurtigt man kan få et helt særligt forhold til et nyt menneske, når man har så vigtigt et projekt sammen. Jeg er så glad for hende og den måde, hun har rummet mine syge børn, svingende mod og evindelige tissepauser på. Jeg ville uden tvivl have valgt at skrive alene, hvis skolen ikke havde fjernet den mulighed – og nu er jeg simpelthen så glad for at have delt den her proces med lige præcis Vilde, som lige straks forlader Danmark og mig for at flytte hjem til Norge. Snøft.
 • Fejret Hugos 3-års fødselsdag. Aftenen inden havde vi familien til grillburgere og lagkage i gården – og jeg fik for tredje år i træk optur over at have fået et sommerbarn – for det er altså  meget mere overskueligt at have vores store familie på besøg, når vi ikke skal stuve dem sammen i vores lejlighed. Hugo indkasserede enorme mængder plastik udformet som henholdsvis Paw Patrol- og Gurli Gris-halløj – og dagen efter – altså på selve dagen – havde han på magisk vis efter eget udsagn “fødselsdag igen” og delte flødeboller og vandmelon ud i børnehaven.
 • Været til Katy Perry koncert i Royal Arena med min store pige. Sia er kæmpefan og jeg havde længe overvejet at købe billetter, men var kommet fra det igen, da min søsters bedste veninde pludselig forærede os to styks. Det var stort. Et gigantisk show. Og så blev jeg fan af Tove Styrke, som opvarmede og son jeg har dyrket uhæmmet siden. Seriøst, hun er fantastisk. Giv lige “On the low” et lyt og giv mig ret!
 • Spenderet en forlænget weekend i en del af Danmark, som vi aldrig tidligere har besøgt – og som overraskede os virkelig positivt. Meget mere om alt det, vi oplevede, i et særskilt indlæg i løbet af ugen.

Nu vil jeg spise is og se et datingprogram med mine søstre, der er kommet på besøg. Og så vil jeg gå i seng og vågne op til den uge, jeg ved bliver en af de allervildeste og største i mit liv. På fredag bliver jeg fandeme sygeplejerske!!

God søndag!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

3 kommentarer

 • Mia

  Saa dejligt at have dig “tilbage” Cecilie! :) Glaeder mig til at laese mere om din ferie i det Vest Sjaellandske!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Da jeg afleverede min bachelor var det simpelthen som at vinde i lotto :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Min mand stod som vagt til Katy Perry koncerten. Han kom hjem og gik direkte på youtube og trykkede ind på netop den sang… Hold k…. hvor er den god og jeg har skam hørt den lige siden:) Det er så optur og finde ny musik!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #139 (med vandlegeplads, Rasmus Seebach og sommerfugle)