Hvad kan Vestsjælland?

Ugen der gik #141 (med tidspres, overspringshandlinger og verden bedste dag)

I ugen, der er gået, har jeg:

  • Lagt ud med et mindre sammenbrud, da det gik op for mig, at jeg ingen idé havde om, hvad jeg skulle stille op med det 10 minutter lange oplæg, jeg skulle starte mit bachelorforsvar ud med. Jeg var helt og aldeles blank og brugte det meste af to dage på at stirre ind i computerskærmen, få idéer, komme i tvivl, droppe dem igen og blive mere og mere frustreret og tidspresset…
  • Kastet mig ud i noget med socialkonstruktivisme og diskursanalyse. Nok en smule overambitiøst og urealistisk at skulle sætte sig ind i en relativt fremmed videnskabsteoretisk retning og metode på to dage – men pludselig var det for sent at vende om – og jeg blev relativt gode venner med en fransk filosof, der hed Foucault, da jeg torsdag spenderede ni timer på læsesalen…
  • Overspringshandlet. Med at samle den seng, min mor forærede Thor og jeg i eksamensgave – og med at impulsshoppe, da der tikkede en mail ind fra Boozt om udsalgsstart – sådan cirka halvvejs gennem de dér ni timer. Det blev blandt andet til den her kjole, som jeg endte med at blive sygeplejerske i – og den her badedragt til Sia (reklamelinks).
  • Sovet latterligt godt i vores nye seng. Vores forrige var 20 år gammel og havde været nogle andres før den var vores – og det er altså helt vildt, hvor stor forskel det gør at ligge i noget ordentligt.
  • Haft min sidste vagt på barselsgangen. Jeg kommer til at savne de fantastiske sygeplejersker og jordemødre derude – men det var ærligt talt også en virkelig rar følelse endelig at vinke farvel til Herlev og irriterende transporttid for alvor.
  • Sendt Sia og Elliot på koloni med deres skole. Og selvom det er tredje år, vi vinker farvel til bussen, så har jeg stadig ikke vænnet mig til det dér med, at man ikke har den fjerneste idé om hvordan de har det – i to hele døgn. Selvom de selvfølgelig har det megafedt og altid vender lykkelige, trætte og imponerende beskidte hjem.
  • Haft noget nær mit livs bedste dag, da jeg blev sygeplejerske! Jeg er stadig på ingen måde kommet ned på jorden igen og jeg forstår slet ikke, at jeg endelig er nået i mål. Det er så vildt og fantastisk og jeg kan næsten ikke vente med at trække i kitlen om fjorten dage, når jeg har første arbejdsdag på neonatalafdelingen!
  • Været så lykkelig og haft så mange sommerfugle i maven over, at Thor blev tilbudt sit drømmejob. Bedst som vi var ude og fejre mig og min nye titel i Tivoli. Vi kan begge to på forhånd mærke, at det er det helt rigtige sted for ham – og jeg er så spændt og optimistisk på vores nye liv, der venter lige om hjørnet. Nu skal han bare liiige bestå sin sidste eksamen på onsdag, så han kan kalde sig lærer!

Og nu vil jeg smide mig i min sofa – og se et eller andet ligegyldigt TV med god samvittighed for første gang i uendeligt lang tid. Og så vil jeg tage hul på 14 dages ferie, hvor jeg vil holde fridage med mine unger på skift, få styr på alle de hængepartier, der har hobet sig op i løbet af de seneste måneders vanvid – og slappe af. Også det.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kan Vestsjælland?