Ugen der gik #141 (med tidspres, overspringshandlinger og verden bedste dag)

Ugen der gik #142 (med frihed, sommerfest og en mand, der blev lærer)

I ugen, der er gået, har jeg:

  • Holdt fri. Og skammeligt nok ikke været særligt vild med det. Jeg bliver simpelthen så sløv af ikke at have nogle planer og ville i virkeligheden allerhelst bare starte på arbejde i morgen.
  • Givet Hugo lang weekend og hevet ham med i Leos legeland. Han elskede det. Jeg synes, at det er enormt plastikagtigt og helt absurd dyrt. Men igen, han elskede det.
  • Set min mand blive lærer. Han var så lettet og lykkelig – og jeg var det samme. Jeg er simpelthen så stolt af, at han er strøget igennem det studie uden pauser eller tvivl – og med alt det andet, han har jongleret rundt med samtidig. Der er nogle børn og forældre på Maglegårdsskolen, der er verdens heldigste – lige om lidt.
  • Optaget næstsidste afsnit af min og min mors podcast. Om 2017, som jo for fanden var forleden dag. I den kommende uge skal vi optage det allersidste og det er virkelig underligt.
  • Spist pizza, drukket rødvin og spillet Bezzerwizzer med Miriam. Som vandt. Alle tre gange.
  • Haft en uendeligt rar weekend stort set uden planer. Det trængte vi til. Vi har lavet så godt som ingenting. Sumpet, set fjernsyn, spillet kalaha og selvopfundne kortspil, set fodboldkampe og youtubeklip med gode mål og røde kort – og lånt halvdelen af biblioteket.
  • Været til andelsforeningens årlige sommerfest i gården. Den er blevet aflyst på dagen pga regn de sidste par år – og i år lå den også på sommerens hidtil køligste aften, men det gik an med sweatre og tæpper – og det er altid hyggeligt og rart at få snakket ordentligt med de mennesker, man ofte bare udveksler nik og hej og godmorgen med i farten på trappen.

Og nu er det søndag aften og Thor er stukket op efter et par durumruller. Vi spiste stor frokost hos min svigermor i dag og har ikke fået appetit før nu – og junkfood og TV er det eneste rigtige på en aften som i aften, hvor jeg godt kan mærke konsekvenserne af den mængde rødvin, jeg fik skyllet ned i går. Den kommende uge står på planlægning af Thors 30-års fødselsdag, som vi skal fejre på lørdag – og så skal jeg have læst en masse i min neonatologibog, så jeg er så klar som jeg kan være, når det næste kapitel starter om otte dage.

God aften!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #141 (med tidspres, overspringshandlinger og verden bedste dag)