Ugen der gik #143 (med gårdfest, usynlig klipning og dimission)

Ugen der gik #144 (som ægte sygeplejerske og med afsavn og gyserfilm)

Det var søndag for syv minutter siden – og det glemte jeg det meste om. Så nu ligger jeg her – i min seng – og samler op på ugen, det er gået. Jeg kan alligevel ikke sove. Det er der flere grunde til. Dem kommer vi til.

I ugen, der er gået, har jeg:

 • Haft min første arbejdsdag som rigtig ægte sygeplejerske! Min nye afdeling – neonatalafdelingen på Riget – er fantastisk og mere end jeg havde turdet håbe på. Specialet er spændende, arbejdet er udfordrende og kollegaerne er så søde, at man skulle tro, det var løgn! Jeg kan mærke – helt ned i maven – at jeg er landet det helt rigtige sted. Jeg kan også mærke, at der er uoverskueligt meget at lære og at meget af det, der foregår, er både svært og overvældende – og at jeg glæder mig helt vildt til at lære at håndtere og mestre både det instrumentelle og det kommunikative. Men det kommer. Det ved jeg. Det siger de.
 • Genset tredje og første sæson af SKAM, som igen er tilgængeligt på DR. Fuck. Den får mig stadig til at græde på en måde, som ingen anden film eller serie nogensinde har gjort.
 • Været ude og spise, sejle og drikke drinks med en masse af mine nye kollegaer. Et socialt arrangement, jeg hoppede på – og sikke en god investering. Det var den hyggeligste aften – fraset den halve time på havet, hvor jeg skulle tisse så voldsomt, at jeg ikke kunne mægle et ord af frygt for at komme til at tisse i bukserne. Det var smertefuldt. Og nu husker jeg snart de knibeøvelser.
 • Sendt min familie sydpå. Thor kører med alle ungerne til Sicilien, hvor jeg flyver ned og møder dem til fjorten dages ferie på lørdag. De strækker turen ud over en uge, så de ikke skal køre så langt hver dag – og så de får nogle dage på den campingplads, som min far og hans familie er på. Det var hårdere end forventet at sige farvel – især fordi Elliot blev enormt ked af det. Og så har jeg igen været nødt til at indse, at jeg er en idiot til at være uden mine børn. Nok fordi jeg aldrig har prøvet at være voksen uden dem…
 • Brugt fire timer på at slentre rundt i byen – apropros ovenstående punkt. For at slå tiden ihjel og for at se hvordan det var at have al tid i verden til at kigge på udsalg. Og det var sgu helt rart – sjovt nok.
 • Haft en journalist fra Politiken på besøg. Hun interviewede Thor og jeg om vores kommende karrierer i det offentlige og om vores tanker om vores uddannelser og kommende karrierer. Jeg mistænker, at der kommer en ret fin artikel ud af det – også selvom Hugo kastede op et par gange undervejs…
 • Spist burgere og streamet “Get out” med Cana og hendes kæreste, som jeg her til aften pressede mig på hos. “Get out” er en gyserfilm. Det vidste jeg godt, for jeg har set den før. Det dér med at jeg ikke kan sove? There you have it…

Men nu prøver jeg alligevel. Og sov godt!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

3 kommentarer

 • Tillykke med jobbet. Neonatal må være en dejlig afdeling at være på på godt og ondt. Du hjælper i hvert fald nogle, der vil sætte pris på det. Et sted man kan gøre en forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det nye ægte job:-)
  Selvklart at du ikke kan sove efter en gyserfilm – det kan jo ingen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Kører din man lige selv med alle børn på ferie – wow hvor sejt. Meget inspirerende at læse med omkring hvordan i deler jer op med børnene og klarer tingene. Jeg har to børn under 2 år og får sved på panden ved en lørdag aften alene med putning osv.😅 men i er altså inspirerende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #143 (med gårdfest, usynlig klipning og dimission)