Jeg stikker af

Ugen der gik #19 (med fridag, fejring og turisttendens)

image

Mit hoved er tungt, men min kaffe er varm. Og her er stille. For en kort bemærkning. Hugo sover – og resten af mine drenge er ovre og hente Sia, som har været til fødselsdag.

Så nu ser jeg mit snit til, at berette om uge 4. Jeg er nemlig ikke helt sikker på hvor levende jeg er næste gang her er stille.

Here goes. I ugen, der er gået, har jeg:

Været i biografen med min mor. Det skulle vise sig at tage en time at køre fra Østerbro til forstaderne i myldretiden, så Gentofte Kino blev skiftet ud med den nye Herlev Big bio – og det skulle vise sig at være en ganske fornuftig byttehandel. Sæderne i den nye biograf kan nemlig lægges ned. Helt ned. Altså så jeg “Kollektivet” i vandret position. Filmen får mine allervarmeste anbefalinger. Trine Dyrholm er vanvittig og jeg hylede gange mange!image

Besøgt Remisen med Hugo for første gang. Vi var der med Sia, Elliot og en kammerat – og Hugo var så vild med stedet, at jeg snart vil begynde at dyrke legestuen, som de huser hver tirsdag og torsdag. image

image

Holdt en fantastisk fridag med Sia, som jeg skrev om her.image

Været sådan lidt turistagtig i min egen by. I første omgang da jeg måtte stoppe op og tage et billede af det her:image

Og i anden omgang, da jeg og min veninde bookede et hotelværelse, så vi kunne sove længe og uforstyrret efter den fest, som vi attenderede i går aftes. Bloggers Delights 5-års fødselsdag. Jeg havde en fantastisk aften og har ikke været så beruset og danset så meget siden jeg var 21. image

image

…-og som en lille bonus får I her en video af to af mine yndlingsbloggere, nemlig mortilto og lillemor, der ved festen i går spontant optrådte med en fortolkning af “Wannabe” – på helium. Cana skrev lidt om det her – og en af hendes læsere efterspurgte videodokumentation. Og værsågod:

Følg tre gode grunde: Via Facebook Via Instagram Via Bloglovin

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg stikker af