I byen med min mormor

Ugen der gik #23 (med søskendekærlighed, børnekoncert og et dyrt bekendtskab)

I ugen, der er gået, har jeg:

Haft min syge førstefødte hjemme det meste af ugen. Det var Hugo glad for.

image

 

Besøgt Joe and the Juice da ovennævnte førstefødte var ved at være frisk. Det var Hugos første tur og han var ganske uimponeret…

image

 

Været i byen med min mormor. Næste morgen spiste vi ymer med drys af puddersukker og kakao (prøv det!) og med mig hjem fik jeg resterne af blandselvslikket (fordelen ved at være den eneste, der har børn. Jeg spiste næsten ikke det hele selv) og et glas hjemmesyltede rødbeder og hjemmelavet marmelade. Det er sgu da en goodiebag, der vil noget!

image

image

 

Sunget med på Thomas Buttenschøns nye børnemusik til releasekoncert for “Bare kald mig Tofte”. Inden da spiste vi alt for mange crossainter til reception.

image

image

 

Læst om Thor på Canas blog, hvor han optrådte som denne uges mand. Læs indlægget her!

image

 

Støttet mit lokalområde og besøgt den nyåbnede Starbucks på Trianglen med Sia. Kunne godt gå hen og blive et dyrt bekendtskab…

image

image

 

Hav en dejlig søndag aften! Thor skal på arbejde, så vi må udskyde sæsonfinalen på “Bedrag” og i stedet får jeg besøg af min yndlingsblogger, som jeg skal se film og drikke rødvin med. Ganske ok byttehandel. Sorry, skat.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I byen med min mormor