Til min mor

Ugen der gik #33 (med omrokering, date og fejring)

I ugen, der er gået, har jeg:

Købt et nyt spisebord, så vi har plads til gæster uden at skulle finde tillægsplader frem. Og foræret det gamle til en ung pige gennem en facebookgruppe, hvor man kan give gratis ting væk. Det tog cirka 2 minutter at få det afsat og 1 time at få det hentet. Smart.

image

 

Omrokeret for at få plads til nyt spisebord. Vi har sat vores sofa sammen som én stor “lounge”-ting – og den er pissehyggelig at ligge i – og utroligt svær at komme op fra igen!

image

 

Været på date med min mand. Durumruller og koncert med Alex Vargas, som var for vild!

image

 

Haft syge børn. På skift og på kryds og på tværs. Øjenbetændelse. opkast og feber i en stor pærevælling. Hugo ser godt nok ikke særligt syg ud på nedenstående billede, men lad jer ikke narre af hans uskyldige smil. 10 minutter senere var han skyld i, at jeg måtte skifte trøje – for første gang den dag…

image

 

Indfundet mig på skolebænken igen – for første gang i mere end et år. Det var fint – men jeg glæder mig til at vende tilbage til praktikstedet i morgen!

image

 

Været til optiker med Sia, som nok viser sig at være lidt langsynet. En øjenlæge skal afgøre om hun behøver briller – og jeg synes eddermame at hun ser cute ud med sådan nogle!

image

 

Spist årets første koldskål. Cana siger, at man godt kan spise koldskål til aftensmad – og det er egentlig en meget fed regel, synes jeg.

image

 

Fejret min mor, der fyldte 50. Først med brunch for en masse damer – og senere i Tivoli, hvor vi spiste afsindigt lækker mad på brdr. Price.

image

image

image

image

image

image

image

image

 

Været et smut forbi den bloggerfredagsbar, som en af mine absolutte yndlingsbloggere – Cecilie fra Sneglcille, havde stablet på benene. Jeg fik ikke taget et eneste billede, så jeg har tyvstjålet et fra værtinden. Til gengæld fik jeg drukket et par glas champagne og fik lov til at sove til klokken 10 (!) næste dag.

IMG_7156

 

Spist aftensmad under åben himmel 3 ud af 7 dage, for nu blev det pludselig nærmest sommer. Blandt andet i går, hvor vi spiste årets første grillmåltid hos min svigermor og hendes mand. Sia og Elliot holdt deres eget middagsselskab i et legehus.

image

image

 

Deltaget i “The pandora tour” – et afsindigt hyggeligt cykelløb i ladcykler gennem København.

image

 

Fået en chiliplante på mors dag. Det er da også meget sejere end en blomst!

image

 

Jeg håber, at I får en skøn og dejlig søndag aften!

5 kommentarer

 • Hårh, det der sofa-arrangement ser NICE ud. Er det bare to almindelige sofaer du har sat sammen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er virkelig hyggeligt! Det er en sofa fra FormelA, som består af fire moduler, som man kan sætte sammen som man vil. Megasmart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Hej Cecilie. Tusind tak for en fin blog, som jeg har fundet fornyelig, men nu læser meget trofast. Må jeg ikke spørge, hvor jeres bord og sofa er fra? Vi skal flytte og mangler lidt inspiration til begge dele. Mange hilsner Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Sofie. Velkommen til! Spisebordet er fra IKEA – det hedder “norråker”. Sofaen er fra FormelA og er købt til halv pris i sommer. De har meget tit tilbud, så du skal ikke give fuld pris – men de er gode og smarte fordi man kan sætte modulerne sammen som man vil :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Tusind tak for svar :-) Det er dæleme smart med sofaen. Jeg holder øje!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til min mor