En kærlighedshistorie

Ugen der gik #36 (med tandtab, fester og undskyldninger)

I ugen, der er gået, har jeg:

Hentet en storsmilende pige i SFO’en – en tand fattigere end da jeg afleverede hende.

image

 

Fået en hormonspiral og skrevet et indlæg om det – og den. Det mest grænseoverskridende indlæg jeg nogensinde har skrevet.

image

 

Fejret min stedfars 50-års fødselsdag til reception i hans firma.

image

 

Grillet mere end en gang. Og oplevet Hugo opdage glæden ved majs!

image

 

Spist lækker mad og drukket cocktails (med guld i!) på Llama med min dejlige veninde. Dagen inden havde jeg moret mig over dette hylemorsomme indlæg ovre hos en af mine yndlingsbloggere – så jeg kunne selvfølgelig ikke modstå fristelsen og måtte tage et billede af det smukke gulv, jeg betrådte.

image

image

 

Været en sur kælling og sagt undskyld uden noget. Og skrevet et indlæg om hvorfor netop dét er så pissesvært.

image

 

Fejret Jens’ 5-års fødselsdag til verdens hyggeligste gårdfest. Pastelfarvet kage, stopdans og sæbebobler – så bli’r det ikke bedre!

image

image

 

Fejret min mor og hendes mand til deres store fælles 50-årsfest. En helt fantastisk aften, som der er så meget af berette om, at jeg vil gemme det til et kommende indlæg – og for nu nøjes med at dele dette billede af min mor, hendes mand og deres sammenbragte børneflok. Vi er faktisk aldrig blevet fotograferet sammen før – så det er stort i sig selv.

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kærlighedshistorie