Om at rykke sig 10 meter

Ugen der gik #37 (med parker, date og noget, der minder om barsel)

I ugen, der er gået, har jeg:

Været væk fra praktikken og haft skoleuge, hvilket har betydet masser af fritid og nærmest en slags barsel. Det blev blandt andet til frokost i Fælledparken med Hugo, Thor og min veninde.

image

 

Tilbragt en eftermiddag i Classens Have. Sådan et dejligt sted, så tæt på hvor vi bor – og af en eller anden grund glemmer vi altid, at det findes.

image

image

image

 

Besøgt legetstuen på Remisen. En ting, som jeg trofast gjorde hver tirsdag og torsdag med Elliot, men som jeg aldrig har nået med Hugo. Han elskede det.

image

 

Været på date med min mand – i vores gård.

image

 

Spist brunch på Thors lillebrors sindssygt hyggelige kollegie og fejret, at han er blevet bachelor i film- og medievidenskab. Med Thors storebror og hans kæreste. Og ungerne.

image

image

 

Bagt pandekager klokken 21 fredag aften. Med Sia, som vist aldrig har elsket sin mor højere. Jeg skulle i hvert fald vide, at hvis en fremmed dame spurgte om hun måtte være hendes mor, fordi hun manglede et barn – så ville hun sige nej!

image

 

“Snappet” løs – og skrevet et helt indlæg om hvorfor Snapchat er så pissefedt.

image

 

Været på Mc’donalds-picnic med Cana og vores avl. Og følt en meget sær form for stolthed, da Hugo havde gnavet sig igennem sit livs første nuggets…

image

image

 

Fejret min lillesøsters 21 år. Med de her absurd lækre lagkager, som er skyld i at jeg endnu ikke har haft den fjerneste lyst til aftensmad.

image

 

Og så håber jeg, at I får en dejlig, dejlig søndag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at rykke sig 10 meter