Og det var så dét. Om en sommerferie, der forsvandt.

Ugen der gik #45 (med afsløringer, lykønskninger og sentimentalitet)

I ugen, der er gået, har jeg:

Været på café med alle mine drenge, imens Sia havde en legeaftale med en savnet klassekammerat.

image

 

Overnattet hos min far. Grillmad og hygge og – for ungerne – sommerens anden nat i telt.

image

image

 

Været i Tivoli, hvor jeg fra en bænk skrev et indlæg om stadig at være småpylret – på nogle områder.

image

 

Skrevet under på en kontrakt på min helt egen kontorplads – og fortalt jer hvad jeg havde gang i. T-u-s-i-n-d-fucking-tak for alle jeres positive tilkendegivelser og lykønskninger. Det betyder mere end I aner. Overhovedet!

image

image

image

 

Været til gallapremiere på “Bad moms” med min søster og et par veninder. Det var den dejligste aften og den sjoveste film jeg længe har set!

image

image

image

 

Nydt sommeren og at være tilbage i byen – i diverse gårde og på diverse legepladser.

image

image

image

image

 

Været i sommerhus hos Nana, som havde inviteret på frokost. Sia og Elliot har sidenhen ikke snakket om andet end det fantastiske ishus, som Nanas mand har bygget i haven – og som de agerede assistenter i.

image

 

Cruiset rundt i IKEA med ham her og hans far. Imens de store badede i kuglebassin i legelandet. Fandeme smart. Og så blev det i øvrigt vores billigste og hurtigste besøg i varehuset nogensinde. De havde nemlig ikke det, som vi kom efter – og jeg impulskøbte kun tre pudebetræk, en plante og en pakke sugerør.

image

image

 

Været lidt sentimental ved tanken om, at sommerferien er ved at være forsvundet – og det er ikke meget bedre her søndag aften, hvor den faktisk er forsvundet. Jeg varmer mig ved minderne, som er lettere tilgængelige end nogensinde. Det er – sammen med så meget andet – noget af det virkeligt fine ved at have sådan en blog her!

image

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og det var så dét. Om en sommerferie, der forsvandt.