Damer i Dilemmaer

Ugen der gik #73 (med snestorm, skolestart og uden stavekontrol)

Jeg er færdig. De tre ord skrev jeg for en halv time siden – sekundet inden Thor trådte ind ad døren og overrakte mig en afsindigt tiltrængt pizzaklapper. Og nu er jeg faktisk ikke så færdig mere. Jeg mistænker dog, at der er tale om flygtig, momentarisk friskhed – og derfor vil jeg skynde mig at foretage mit tilbagevendende tilbageblik på ugen, der gik.

I ugen, der er gået, har jeg:

Haft anledning til at komme i tanke om, at jeg ikke er typen, der cykler i nogen som helst former for nedbør. Da jeg krydsede København på ladcykel i hvad, der føltes som snestorm.

img_4590

 

Dyrket yoga (eller altså, I ved…) og spist mit livs pæneste morgenmåltid til et kefir-event. Jo, det er et ord.

img_4600

 

Været i skole! I ualmindeligt mange timer og lært ualmindeligt mange begreber, jeg ikke anede eksisterede. Og det er fantastisk og jeg er lykkelig over min beslutning!

img_4449

 

Hentet Sia tidligt – og fuldstændig bevidst trodset mit princip om ikke at bruge penge på Joe and the juice.

img_4576

 

Haft en lortemorgen og søgt trøst på Snapchat – og derefter skrevet et indlæg om hvorfor det medie er mit all time favoritmedie!

img_4754

 

Erfaret, at en 50 minutter lang tur i 6A med tre børn (i myldretid og ulvetime) ikke nødvendigvis behøver at rime på død og ødelæggelse. Kyllingespyd, pølsehorn og et ledigt bagsæde var en vigtig del af ligningen.

img_4670

 

Fejret min lillebrors 10 år – og skrevet noget om at have søskende på alder med ens egne børn.

img_4687

 

Elsket og hadet det smukke uvejr, der har overtaget min by.

img_4661

img_4634

 

Fundet det helt vildt romantisk, at min mand – her otte år senere – ved præcis hvilket slik, han skal smide i min slikpose!

img_4797

 

Indtaget kulhydrater af seriøst høj kvalitet.

img_4837

img_4836

 

Været til bloggerfest uden at tage et eneste billede. Måske giver det mening, når I læser den sms-korrespondance, jeg havde med Nana undervejs. Og hvis I hungrer efter at finde ud af hvordan det endte så galt, så er Snapchat – selvfølgelig – stedet at gå hen! Og det var Cecilieund, der var navnet.

img_4831

 

Hold nu fest. Sikke en uge. Jeg bliver næsten helt forpustet ved gennemgangen – men det har været sjovt og godt og den kommende bliver uden tvivl roligere. Jeg håber, at I får en voldsomt dejlig søndag aften!

Hej!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

4 kommentarer

  • June

    Jeg synes det var ret hyggeligt at følge dig på snappen, men til sidst kunne jeg ikke koncentrere mig om andet end din rynkede pande.. som jeg også kan se at du har på alle fem snapbilleder i dette indlæg! Og så hørte jeg slet ikle efter hvad du sagde.. 🙈😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Hvad havde I dummet jer med i første afsnit??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damer i Dilemmaer