Hovmod, træthed og cirka tusinde spørgsmål

Ugen der gik #81 (med nostalgi, eksamen og alenemorskab)

I ugen, der er gået, har jeg:

Haft seriøst optur over det familieportræt, som Elliot har fremstillet i børnehaven. Jeg elsker især trip-trap-træsko-tingen og at Thors arme er fæstnet til hans ben.

img_6509

 

Spenderet mandag aften på biblioteket, da jeg endelig og for alvor kom i gang med eksamenslæsningen.img_6507

 

Tilbragt 8 timer af min onsdag i den smukkeste gamle læsesal på Den Sorte Diamant – efter et tip fra en læser. Et virkelig godt tip i øvrigt. Der var så fint og rart og roligt – og jeg kommer uden tvivl til at udnytte det sted groft, når jeg om et år kaster mig over min bachelor.

img_6671

 

Spist brunch, kigget på det fineste tøj fra Önling, de smukkeste smykker fra Pure Leaf – og hørt Mia Lyhne blive interviewet om passion. En virkelig rar måde at tilbringe formiddagen på og et tiltrængt break fra videnskabsteorien.

img_6669

img_6675

 

Skrevet et lettere nostalgisk indlæg om hvor jeg var for otte år siden. Og da jeg dagen efter cyklede forbi netop det sted, kunne jeg ikke andet end at stoppe op og knipse et billede.

img_6673

 

Fået 12, sgu! Og været så lykkelig og lettet, at I tror, det er løgn!

img_6552

 

Sendt Thor til Warszawa og Sia i sommerhus – og ageret alenemor for Hugo og Elliot. Sidstnævnte formåede i går at køre mig mere træt, end jeg længe har været, hvilket jeg skrev et indlæg om HER.

img_6581

 

Besøgt et væld af legepladser. Vi plejer at være alt for dårlige til at få udnyttet alle de fede steder, vores nærområde byder på. Men mine drenge bliver en slags sindssyge af at opholde sig for længe indendørs, så vi har både besøgt Tårnlegepladsen, Piratlegepladsen og legepladsen i Østre anlæg.

img_6579

img_6661

img_6667

img_6665

img_6668

img_6663

 

Haft Laundromat for os selv i morges, da vi besluttede os for at starte dagen med pandekager på vej til en af ovennævnte legepladser.

img_6610

img_6588

img_6612

 

Elliot har fået lov til at overnatte hos sin farfar på tredje, Hugo sover endelig og lige om lidt vil jeg gøre alvor af den omgang Tegn og gæt, som jeg har lovet Sia at deltage i. Og når hun efterfølgende er blevet puttet, vil jeg forsøge at holde mig fra alle de sindssyge tilbud, som Boozt kører med i dag (men altså, den her er jo tæt på gratis og ville være virkelig praktisk og pæn på alle de dér legepladser…) (affiliate links), imens jeg venter på, at Thor kommer hjem.

Og så er det påskeferie!

 

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

1 kommentar

  • Lika

    Jeg læste lige indlægget med Elliots spm og skraldgrinede! Og er du da vimmer han er sej. Men ville nok selv blive rimelig vanvittig af alle de spm hehe :) Og ps. Mega tillykke med det fine eksamens-resultat

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hovmod, træthed og cirka tusinde spørgsmål