These are the days

Ugen der gik #85 (med SFO-start, konfirmation og et barselsvikariat)

I ugen, der er gået, har jeg:

Set min 5-årige starte i SFO. Og det er gået så godt, at han har brugt en stor del af weekenden på at være pissesur over, at skolen er lukket…

img_7439

 

Hjulpet Cecilie med at flytte ind i verdens pæneste lejlighed. Og filosoferet lidt over al min egen flytten rundt som barn og ung.

img_7600

 

Ageret barselsvikar hos selvsamme Cecilie. Og været tæt på at tude over alle de overvældende fine kommentarer.

img_6941

 

Drukket formiddagskaffe med min veninde Birgitte. Jeg ser hende alt for lidt, selvom jeg ser hende tit – men jeg elsker hvordan vi aldrig skal bruge tid på at finde hinanden igen.

img_7607

 

Fejret min mors 51 år. Med morgenmad i Gentofte og aftensmad i Tivoli.

img_7551

img_7560

img_7561

img_7604

img_7603

 

Besøgt et pr-bureau med de store – og kigget på børnetasker. Sia fik en ny skoletaske fra Satch – og så fik vi verdens sødeste børnehavetaske fra Affenzahn med hjem til Hugo, som har siddet klistret til hans ryg lige siden.

img_7605

img_7489

 

Haft det meget blandet med, at det her forår bliver det sidste, hvor vi kommer til at hænge ud på trappen i min mors have på den her måde.

img_7553

 

Undladt at fortælle ungerne, at deres iPadtid var gået…

img_7449

 

Skrevet et indlæg om at være sygeplejestuderende pg blogger – og om hvad jeg svarer, når folk spørger mig hvad jeg laver.

 

img_5038

 

Været i folkekøkken på Kapelvej med pigerne (og mødrene) fra Sias klasse. Det var hyggeligt – og maden var sindssyg lækker og åndssvagt billig. Jeg formåede ikke at fotografere inden jeg gik til angreb, men det er saftsuseme også længe siden, jeg har fået serveret hakkebøf!

img_7606

 

Deltaget i et af de allerlækreste events nogensinde. Med Nilens Jord, som bød på sushi og professionel make up-guidance. Langt størstedelen af indholdet i min make up-pung er efterhånden skiftet ud med produkter fra Nilens Jord og jeg er ærligt talt ægte begejstret. Hvis I ønsker jer noget derfra, kan Inindtil på tirsdag få 15% på webshoppen med koden Cecilie15. Jeg kan varmt anbefale denne blush og denne øjenbrynsskygge.

img_7491

img_7492

 

Været til konfirmation i Jylland. Thors fætter havde hovedrollen – og jeg græd som halvpisket, da han holdt verdens vildeste tale og fortalte sine forældre, hvor højt han elsker dem.

img_7595

 

Og nu er vi på vej hjem fra ovennævnte konfirmation. Vi befinder os vist et sted på Fyn og børnene sover på bagsædet. Thor hører noget halvirriterende musik, som jeg vil forsøge at overtale ham til at skifte ud med Mads og monopolet. Og så vil jeg se, om jeg har batteri nok på telefonen til at få købt børnenes sandaler på Boozt, som i dag har 20% på de fleste sko med koden extra20 . Det gælder altså også voksensko – og jeg kunne personligt godt finde på at udnytte, at man kan få de her forårsvenlige sneaks (affiliate link) endnu billigere end det, som de i forvejen er sat ned til.

Rigtig god søndag aften!

 

 

 

 

 

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

These are the days