Lørdagssludder

Ugen der gik #87 (med børneklip, tvivl og livestream)

I ugen, der er gået, har jeg:

Drukket morgenkaffe med Thor efter børnene var afleveret. En af de dér muligheder, som livet som studerende forældre giver, og som vi forsøger at nyde ekstrameget, når der nu kun er et års tid tilbage at gøre det i.

img_7764

 

Fået Hugo klippet. Og skrevet et indlæg om hvorfor jeg (som den eneste) ikke kunne se, at han trængte.

img_7794

 

Besøgt Sille, som er flyttet til Østerbro og har fået en åndssvagt misundelsesværdig udsigt.

img_7903

 

Taget gården i brug for alvor – og både spist pizza og set på min families vandkamp i vores lille flisebelagte åndehul.

img_7835

img_7900

 

Modtaget noget kritik, som stak til en tvivl, jeg tumler med – og skrevet dette indlæg, som blev taget så fint imod.

img_7807

 

Set Elliot blive topscorer til sit livs første fodboldstævne. Og muligvis jublet upassende højt.

img_7901

 

Udnyttet en usædvanligt stille lørdag eftermiddag til at skrive lidt om alt og ingenting – blandt andet om sandalkøb og en forestående operation.

img_7845

 

Sendt live på Instagram. Noget, jeg har overvejet at prøve længe – men som jeg samtidig fandt ret grænseoverskridende. Når jeg skriver og snapper, har jeg jo mulighed for at redigere eller slette, hvis jeg formulerer mig kluntet eller siger noget vrøvl – så det var faktisk med en hel del hjertebanken, at jeg klikkede “send”. Men min frygt blev gjort til skamme og jeg havde den hyggeligste time i selskab med overraskende mange “seere”, som stillede en masse gode spørgsmål. Jeg fik fortalt en masse historier, som aldrig er blevet fortalt herinde – og tusind tak til jer, der så med. Jeg gør det igen en anden god gang.54379003-c1ef-4e26-a554-750381a8ddb9

 

Og det var ugens højdepunkter. Nu kalder alt for meget læsning på mig – så jeg vil fremskaffe (endnu) en kop kaffe og hive bøgerne frem. God søndag til jer!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagssludder