En udvidelse af min take away-horisont

Ugen der gik #88 (med fest, bio og gadekridt)

I ugen, der er gået, har jeg:

Været til Paradise Hotel finalefest med en masse dejlige damer. Forud for festlighederne fik vi lagt make up og ordnet hår hos The powder room, inden vi spiste voldsomt lækker mad på den nye Madklubben på Frederiksberg.

img_8107

img_8105

 

Spist ret mange is og farvelagt ret mange fliser i vores gård.

img_8050

img_8104

 

Deltaget i et event hos Gyldendal i forbindelse med den danske udgivelse af bogen “Food Pharmacy” – en åndssvagt smuk og virkelig interessant bog om vigtigheden af en sund tarmflora (!) og kostens indvirken på dette.

img_8103

 

Spist aftensmad hos min svigermor, hvorefter Thor og jeg efterlod ungerne og tog i biffen og så “Get out”. Dybt ubehagelig og virkelig virkelig virkelig god film!

img_8028

img_8087

 

Haft Sias søde veninde Vega på overnatning.

img_8062

img_8086

 

Været til Jens’ 6-års fødselsdag. Med stopdansfest i gården om dagen – og running sushi om aftenen.

img_8085

img_8072

 

Kigget på toge. Ja.

img_8101

 

Og nu er det igen blevet søndag aften. De store knævrer i køjesengen, Thor ser fodbold og en feberramt tæt-på-to-årig sover i sin tremmeseng. Jeg vil kaste mig over en masse skolearbejde – og forberede mig mentalt på en af de hårdere uger, hvor Sia skal opereres. Det skal nok gå – og jeg håber, at I får en dejlig søndag aften!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En udvidelse af min take away-horisont