På vej

Ugen der gik #90 (med bubble tea, fødselsdag og Ærø)

I ugen, der er gået, har jeg:

Haft Sia hjemme for anden uge i træk – efter hendes operation i forrige uge. Ugen startede faktisk med, at der gik infektion i operationssåret, men efter en effektiv antibiotikabehandling fik jeg min glade pige igen – og vi hyggede os blandt andet med bubble tea i solen.

img_8350

 

Skrevet et indlæg om min mand og min far – i anledning af fars dag.

image-87

 

Skrevet et sentimentalt indlæg om min baby, der fyldte to.

img_6662

 

Fejret selvsamme ikke-baby – først i vuggestuen.

img_8352

 

…-og senere hjemme med en fantastisk masse gæster.

2a0e2ef8-f08a-4fea-a493-d4af950366c1

img_8285

 

Taget turen til Ærø, hvor jeg deltog på et retreat arrangeret af Maj My. Det var en fuldstændig fantastisk oplevelse, som jeg kommer til at skrive meget mere om en af de kommende dage – når alle oplevelserne, indtrykkene og tankerne har fået lov at bundfælde sig.

img_8313

 

Nydt den åndssvagt smukke udsigt og faktisk været lige ved at tude over den.

img_8319

img_8349

img_8348

 

Besøgt en lokal keramiker og købt mig fattig i skåle, vaser og lysestager.

img_8351

 

Set en ko og lært, at den på trods af fravær af synligt yver, var en hun.

img_8341

 

Besøgt en kvinde, der producerede sine egne fantastiske cremer og hørt hendes fortælling.

img_8347

img_8346

 

Og nu er jeg tilbage på Østerbro. Jeg har krammet mine børn, foldet vasketøj, serveret havregryn og læst godnathistorie. Og om lidt kommer Thor hjem med burgere, som vi har planer om at indtage i gården. Alt er med andre ord præcis, som det skal være.

Rigtig god søndag aften til jer!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • Ditte

  Haha, I spiser stadig på samme måde som i “Spis og spar” :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hahaha – jeg tænkte præcis det samme, da jeg skrev det! Det er totalt rigtigt – det sker bare markant sjældnere i dag end dengang :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej