På mandag

Ugen der gik #92 (med eksamenslæsning, praktikplads og tuderi)

I ugen, der er gået, har jeg:

Holdt pause fra eksamenslæsningen med min mor, der bød på smørrebrød og ispinde.

img_8740

img_8829

 

Haft Sia forbi frisøren, som endte med at klippe cirka halvdelen af hendes hår af.

img_8680

 

Afsløret hvor jeg skal i praktik efter sommerferien.

image

 

Spist rugbrødsmadder på stranden og is i gården – på en helt almindelig hverdagsaften.

img_8662

 

Anbefalet tre yderst seværdige DR-programmer.

152167613

 

Besøgt Classens have med min største og min mindste.

img_8834

img_8827

img_8787

 

Skrevet et sentimentalt “der er gået 10 år, siden jeg blev student”-indlæg.

image70

 

Spist sushi helt alene, imens jeg bandede studentervognene langt væk og fortalte om vores lørdag.

img_8790

 

Tudbrølet over slutningen på SKAM. Altså som i hulket. Ægte. Helt alene i min seng. Shit!

img_8833

 

Spenderet en stor del af min søndag med mine bøger i en læsesal.

img_8826

 

Efterkommet Hugos ønske om at facetime med min mors hund (!) adskillige gange.

img_8828

 

Været til sidste skoledag og hørt den fineste udgave af “Fætter Mikkel” fra Elliot og alle hans nye venner.

img_8832

 

Besøgt tårnlegepladsen, hvor Hugo mest af alt var interesseret i at snakke med duerne.

img_8825

 

Og det var det. Og nu hvor jeg (måske) har jer, skal jeg lige høre jer om noget. Det her er mit “ugen der gik”-indlæg nr. 92! Jeg har troligt begået et indlæg hver søndag i al den tid, jeg har blogget og jeg har været rigtig glad for det. Men nu går jeg altså og flirter lidt med tanken om at holde en pause – mest fordi jeg ofte kommer til at glemme at fotografere de ting, jeg laver. Men inden jeg tager en beslutning, kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre om indlæggene giver jer noget? Er de ligegyldige eller er I glade for at læse dem? Jeg håber, at nogle af jer vil tage jer tid til at svare i kommentarfeltet nedenfor – og hvis der er larmende tavshed, må jeg jo tage det som et vink med en vognstang ;)

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

51 kommentarer

 • Katrine K

  Jeg synes de er hyggelige :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Lykke

  Jeg er vild end din blog, og især de her genganger som ‘i ugens løb’. Som mange andre skriver giver det mig mulighed og lysten til lige at stoppe op og selv reflekterer over min uge der er gået! Jeg er fan!! Men hvis du vælger at fravælge dem, støtter jeg også det! Det skal give mening for dig – og det er dét jeg elsker ved din blog! Du er så dedikeret og ægte i det du skriver! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er helt vild med dem! Det er så fin en opsummering – og selvom man har læst det meste i løbet af ugen, så gør du indlægget levende (som alle dine andre indlæg), så man ikke føler det “bare” er en gengivelse, men faktisk lidt mere end det! En rigtig god og hyggelig opsummering 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Cecilie, du ved at jeg læser alle dine indlæg og at jeg elsker, hvordan du skriver ❤
  Og dine “Ugen der gik” er ingen undtagelse. Jeg bruger dem som flere af de andre, også til at reflektere over, hvad der er sket i løbet af min uge 😊 Så de ville blive meget savnet ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Dem håber jeg ikke du dropper, jeg elsker dem! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Bare rolig, det er helt umuligt med alle de skønne tilkendegivelser, jeg har fået :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du må endelig ikke holde op! De er så hyggelige og får mig selv til at reflektere over den forgangne uge, selvom der ikke sker nær så meget som i løbet af din. jeg bliver så glad af at læse dine indlæg, og de er en perfekt afslutning på ugen!

  Jeg synes i øvrigt, at det er ret pudsigt, at dette indlæg nr. 92 kommer i forbindelse med EM ’92s 25-års jubilæum. Ja, jeg går i seng nu 🙄😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg elsker dem! Mest af alt fordi jeg selv tager mig i at tænke min uge igennem

  Jeg er førtidspensionist uden børn, og tit virker det som om dagene bare går. Men når jeg får set billeder igennem og tænkt efter, så er der sjældent mere end een dag, hvor jeg ikke har lavet noget godt og spændende. Om så bare for et par timer

  Nyder at følge med i din blog, fordi den er så nede på jorden. Kan godt mærke du ikke skal leve af den, så der er mere plads til liv, og mindre til alle de samme sponsindlæg som de andre har ude samme uge

  Pause eller ej, så håber jeg du genfinder lysten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Søde Jannie. Tusind tak for dine søde ord! Jeg er sikker på at dine dage er fyldt med alt muligt dejligt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Bliv endelig ved! Elsker at jeg søndag aften ved der kommer et indlæg fra dig. Så kan jeg fange hvis der er noget jeg har misset i løbet af ugen, det sker dog ikke særlig tit for elsker at læse med herinde. Du skriver fantastisk😍
  Pøj pøj med eksamen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg er stor fan af dem og elsker dem, så bliv endelig ved med dem 👏😊😍🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Ej det vil da virkelig være en skam at droppe ‘ugen der gik’.
  Det er skøn søndagslæsning, og en oplagt mulighed for at hoppe tilbage til dem jeg måske ikke nåede i en travl hverdag.
  Tak for skøn blog helt nede på jorden med mulighed for gode grin og et par aha-oplevelser i ny og næ ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg er vild med dem 😃 Please forsæt..
  Forresten, kan du anbefaler et par gode legepladser i Kbh til en 1 årige og en 2,5 årige?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tak! <3 Vi bruger meget Tårnlegepladsen og Trampolinlegepladsen i hver deres ende af Fælledparken – og så er legepladsen i Classens Have også rigtig god og hyggelig. Faktisk er vores helt lokale legeplads "den lille legeplads" for enden af Rosenvængets Allé også rigtig god til de helt små :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stop ikke. Det er en hyggelig tradition.
  Samtidig vil jeg lige benytte lejligheden til at fortælle, at du skriver så vidunderligt, så nærværende. Du rammer plet og gør mig klogere.
  Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Bliv endelig ved! 😊 Jeg elsker din blog og særligt disse indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  JEG ELSKER DEM!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg elsker dem! Du har f.eks. lige reddet min søndag, ved at Hugo facetimer med hunden- jeg dør af grin :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   HAHA – det er fandeme også fantastisk – barnet FLÆKKER af grin ved synet af sin yndlingsmops! 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Elsker din gennemgang af ugen! For mun skyld er det helt fint uden billeder, jeg kan bare virkelig godt lide opsummeringen, ofte vender jeg tilbage til dine tidligere blogindlæg og læser en ekstra gang eller får læst et indlæg fra ugen som jeg har overset. Er bare vild med din mådeat skrive på❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Åh det er dejligt at høre. Så giver de mening 😊❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Najaaraq

  Jeg elsker dem! Det giver et dejligt overblik uden at blive for meget, og man kan læse de indlæg, man ikke nåede at læse i løbet af ugen, da du linker til dem. Og så er det bare hyggeligt. Jeg er fan! Fortsæt endelig det gode arbejde ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Har fulgt dig lige siden begyndelsen og tror virkelig, jeg har læst hver og et af dine indlæg. Jeg har nydt alle inklusive dine søndagsindlæg, så stop ikke!! Tak for en personlig og nærværende blog og held og lykke med eksamen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hold da op. Jeg bliver fandeme så rørt, når folk har læst hele molevitten. Tak! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg synes ugen-der-gik indlæggene er nogle af de hyggeligste at læse, og jeg tjekker troligt bloggen ud hver søndag aften for at læse dem. Bliv endelig ved med at lave flere af dem!
  P.S. Tak, for en fantastisk blog. Elsker at følge med. Du skriver virkelig godt og dybfølt og bliver så ofte rørt af dine ord, så TAK <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Bliv ved!! Det er mit yndlings-putte-unger-søndag-aften-læsning. Er fuldstændig ligeglad med billederne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er vigtigt med god putte-unger-søndag-aften-læsning! Tak ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Fortsæt endelig, læser hver uge❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Jeg er også stor fan! Er vild med at det er let tekst kombineret med stemningfulde billeder! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fortsæt! Det er hyggeligt!
  Og pøj pøj med eksamen, jeg afslutter (forhåbentligt) modul 7 på tirsdag.
  Kram fra en medstuderende. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak – og held og lykke selv :) hvor har du været i klinik henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Indtilvidere har jeg været i modul 4 på orto-geriatrisk sengeafd. på Kolding Sygehus.
   – uddannelsen i Vejle er lidt sært struktureret, så jeg skal først i klinik (modul 6+8) efter sommerferien. Modul 6 i hjemmeplejen, og modul 8 i lokalpsykiatrien. 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh du må ikke stoppe – skidt med billederne. Men det er simpelthen mit ynglingsindlæg off all bloggerland!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Du må helst ikke stoppe.
  Venter troligt på det kommer op hver søndag.
  Det så hyggelige indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg kan ikke undvære dem! Jeg føler, at jeg ikke bliver snydt for indlæg, jeg ellers kunne have overset og de giver et dejligt indblik i en “almindelig” hverdag. Jeg plejer ikke at kommentere på de blog jeg følger, så benytter mig samtidig lige af muligheden for at sige tak fordi du er dig! Hilsen hende der har tregodegrunde, og tusind flere, til hvorfor man følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Janni, for fanden hvor blev jeg glad for din kommentar! Tusind, tusind tak!❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det ugens hyggelige indlæg så bliv ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På mandag