Verdens bedste skjortekjole med rabat

Ugen der gik #93 (med et 4-tal, en fødselsdag og en tur til Malmø)

I ugen, der er gået, har jeg:

Besluttet mig for – selvfølgelig – at fortsætte med de her indlæg, efter at have modtaget de fineste kommentarer til mit forrige.

img_6955

 

Været i cirkus med Thor og Sia.

img_8869

 

Begravet mig i eksamenslæsning. Jeg har aldrig stiftet bekendtskab med konceptet “48-timers eksamen”. Hun er ved gud en kælling!

img_8826

 

Fået et 4-tal, der føltes som det tredobbelte. Og fortalt om det.

fullsizerender-47

 

Fejret min mand, der fyldte 29. Og da fejringen faldt indenfor ovennævnte 48 timer, stod han selv for afspisning af alle vores gæster. Det blev til hotdogs og hjemmelavet koldskål og var uden tvivl de bedste to timer ud af de 48.

img_8862

img_8922

 

Fejret min lillesøster, der blev kandidat.

img_8874

 

Besluttet mig for at fejre det dér skide 4-tal og min nyerhvervede sommerferie – når jeg nu alligevel skulle fejre min søster.

img_8907

 

Taget toget til Malmø med mand, børn og svigermor. For at købe feriefornødenheder og hygge os i Emporia, som vinder mere og mere ind på mig. Eddermame et dejligt shoppingcenter!

 

img_8899

 

Spist pizza på min mors terrasse – og besluttet mig for at ignorere det faktum, at det meget vel kunne være sidste gang, jeg satte mine ben i mit barndomshjem. Vi flyver på torsdag og hun flytter på fredag. Jeg kan næsten ikke bære det og begyndte at hyle i morges, da det gik op for mig, at jeg nok skulle sige farvel. Så det gjorde jeg ikke.

 

 

Tippet om, at verdens bedste skjortekjole er nedsat gevaldigt lige nu.

img_4276

 

Nu vil jeg liste mig ud til køjesengen og læse godnathistorie for de store. De fik lokket en Snøvsen-bog ud af min mor, som jeg glæder mig til at grine af sammen med dem. Senere vil jeg tage ned og kigge ind ad vinduerne på den lejlighed, som min søster er ved at få renoveret – og måske spise en is. Og så vil jeg forsøge at lade være med at falde i udsalgsfælden hos Boozt. Ikke skidenemt, når jeg både ville dø for den her buksedragt – og netop har opdaget, at de har 20% på alt beauty. Pis.

 

God søndag! Næste “ugen der gik”-indlæg bliver fra Malaysia, sgu!

 

 

Indeholder reklamelinks

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • Carina

  Du har klart noget at glæde dig til Malaysia! Er lige kommet hjem efter at have læst et semester der. Det er et fantastisk land!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Ej hvor dejligt at høre! Jeg har aldrig været i Asien, så jeg glæder mig helt vildt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste skjortekjole med rabat