Og så sad vi dér

Ugen der gik #98 (med sommerhus, nyt hus og GOT)

Indeholder reklamelinks

I ugen, der er gået, har jeg:

Taget turen til Falster, som det var planen, at vi ville dedikere den sidste uge af sommerferien til.

img_9901

 

Drukket Aperol, plukket blomster, bygget sandslotte, grillet majskolber og i det hele taget nydt sommerhuslivet ret hårdt.

img_9943

img_9899

img_0083

img_0024

img_0124

img_0126

img_0058

 

Spurgt min mor, om vi ikke bare må adoptere Lily, som Hugo er så åndssvagt glad for, at jeg har helt dårlig samvittighed over ikke at forære ham en hund. Hun sagde nej…

img_0125

 

Fotograferet min flok på “H-træet”. Meget hurtigt og imens Thors arm var klar til at gribe Hugo anytime lige uden for billedet.

img_0017

 

Kørt hjem før tid – hvilket blandt andet gav os tid til at besøge min mors nye hus for første gang.

img_0122

img_0040

 

Været på legepladsen, hvor Thor og jeg kunne konstatere, at vi pludselig var blevet befriende overflødige. Og derefter skrevet et indlæg, som flere misforstod. Jeg er altså virkelig ikke gravid…

img_0106

 

Drukket mojitos (i ental), imens Thor og jeg så de to første afsnit af Game of Thrones. Jeg var virkelig overbevist om, at jeg ville hade det – og er mildest talt chokeret over, at det langt fra var tilfældet.

img_0121

 

Brugt søndag formiddag i Canas kolonihave, hvor ungerne legede i haven og de voksne legede håndværkere. Og derefter spenderet resten af søndagen hos min far, hvor vi spiste pizza og så EM-finale.

img_0118

img_0120

img_0119

 

Og således højdepunkterne fra sommerferiens sidste uge. I morgen kalder hverdagen for ungerne, der skal tilbage i henholdsvis SFO og vuggestue. Jeg håber, at I får en dejlig søndag aften. Jeg venter i skrivende stund på, at Thor kommer hjem fra floorball, så jeg kan smutte over til Cana og (gen)optage vores podcast! Og i mellemtiden vil jeg forsøge at holde mig fra Final Sale hos Boozt, selvom jeg i alvorlig grad ønsker mig den her – og som mor til en Hugo næsten bør eje den her.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så sad vi dér