Tre timers søvn, en afblæst operation og en weekend som alenemor

Ugen der gik #99 (med hverdag, fridage og rødvin)

Indeholder reklamelinks

I ugen, der er gået, har jeg:

Afleveret hele flokken efter fem ugers sommerferie – og pludselig fundet tid til at lave næsten irriterende pæn morgenmad til mig selv. Eksotisk.

img_0333

 

Fået Hugo klippet – og “fejret” det på den eneste rigtige måde.

img_0150

 

Udnyttet muligheden for 1:1-tid med mit avl, inden hverdagen for alvor kalder om et par uger. Holdt fri med Hugo om tirsdagen – og havde ham med til hele to kaffeaftaler (den ene i sovende tilstand).

img_0326

 

Holdt fri med Sia om onsdagen. Vi var først et smut forbi Ciff Kids, hvor vi lod os nøje med en præsentation af Marmars kommende (og pissepæne) kollektion af grundlæggeren herself. Jeg kunne egentlig godt være blevet længere, men det var absolut ikke Sias behov – og jeg havde lovet hende en tur i Tivoli.

img_0332

 

Ladet mig svinge rundt i Monsunen, Dæmonen, Fatamogana og Odinexpressen sammen med min førstefødte og af flere omgange – kun afbrudt af hotdogspisning og frozen yoghurtfortæren.

img_0240

img_0331

 

Holdt en fridag med Elliot om torsdagen, som lagde ud med at tilbringe i – selvfølgelig – Tivoli. Og min lillebror gjorde os selskab.

img_0329

img_0330

 

Været forbi Parken, hvor Elliot fik adgang til det allerhelligste – nemlig FCK’s omklædningsrum, hvor han skulle deltage i en lille reklamefilm, som jeg er afsindigt spændt på at se resultatet af, eftersom jeg ikke selv fik lov til at overvære seancen.

img_0266

 

Været et smut forbi certificeringsorganisationen Allergy Certified. Jeg har efterhånden mødt grundlæggerne Lene og Eva en håndfuld gange – og jeg bliver gang på gang så utroligt imponeret over dem. De er simpelthen de sejeste, klogeste, sødeste og sjoveste kvinder – og de har formået at gøre mig enormt opmærksom på hvilke produkter, jeg bruger. Jeg har eksempelvis udelukkende brugt parfume ved festlige lejligheder, siden jeg hørte Evas oplæg om parfumeallergi første gang i 2015 – og bruger i dag kun make up fra Nilens Jord.

img_0328

img_0327

 

Drukket vin og snakket og grinet med to veninder til (alt for) langt ud på natten – og fra sofaen dagen derpå skrevet et indlæg om søvnmangel og en konsultation på Rigshospitalet (uden sammenhæng, i øvrigt).

img_0019

 

Været alenemor fra torsdag til for et par timer siden, da Thor var i Krakow med sin far og sine brødre – og blandt andet brugt weekenden på et U7-stævne med Elliot. Og Sia. Og Hugo. Det var en udfordring – men det hele værd, da Elliot scorede sine mål og da han fik sin hidtil mest massive medalje hængt om halsen.

img_0314

 

Og nu er han kommet hjem, min mand. Og han har hentet is, som han sidder og venter på mig med i sofaen. Så, hej hej!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre timers søvn, en afblæst operation og en weekend som alenemor