Om at savne sin mand

Ugen der gik #5 (med afsavn, forstadsflugt og kærlighedsfest)

image

Det er blevet søndag og gudskelov for det. Det betyder nemlig at der kun er fem dage til min familie kommer hjem til mig igen. Og det kan man jo prøve at bilde sig selv ind, ikke er særlig lang tid…

I onsdags rejste Thor, Sia og Elliot til Canada for at besøge Thors lillebror. Jeg savner dem sindssygt meget og takker guderne for Skype og FaceTime!

Sia og Elliot i lufthavnen

Sia og Elliot i lufthavnen

Og i flyveren

Og i flyveren

Og på Skype

Og på Skype

For ikke at sidde hjemme i lejligheden og blive helt ensomme, tog Hugo og jeg flugten til forstaderne og tilbragte et par dage i min mors hus.

image

Og pludselig blev det lørdag den 10/10. En dag, som jeg havde glædet mig umanerligt meget til! Jeg skulle nemlig til en vaskeægte kærlighedsfest. Cana og Thomas, som jeg ikke har kendt i særligt lang tid, men som er kommet til at betyde utroligt meget for hele vores familie på rekordtid, skulle nemlig fejre bryllup – fem år forsinket. Det var en helt vildt fantastisk aften med smukke taler, megafed musik, lækker mad og simpelthen så meget kærlighed og lykke i luften at man skulle tro at det var lyv. Jeg har sovet fem timer i nat, da Hugo tænkte at dagen ligeså godt kunne komme i gang lidt før seks – men jeg er stadig helt høj på kærlighed og bland-selv-slik!

Fine fine Cana

Fine fine Cana

 

Hovedpersoner

Hovedpersoner

I dag har jeg så taget flugten med min baby igen. Denne gang til Marielyst, hvor min far og hans familie har lejet et sommerhus. Her vil jeg hygge mig og nyde at der er mad på bordet og nogle ekstra arme til Hugo. Vi gemmer os her til på torsdag, hvor vi suser hjem og sover en enkelt nat inden vi igen bliver genforenet med resten af vores familie. Hvor bliver det dog usandsynligt dejligt!

image

image

Det her billede har min telefon taget ved en fejl, men jeg syntes alligevel at det var meget hyggeligt. Måske fordi jeg er bybo!

Følg gerne bloggen:

Via Facebook

Via Instagram

Via Bloglovin

2 kommentarer

  • Pernille

    Jeg mangler lidt fokus på min flotte arm, som gør billeder af Cana helt specielt!
    Tak for det tænker Du nok – Selv tak

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at savne sin mand