Favoritlegetøj, vi kan være sammen om

Veloverstået

Jeg sidder i lænestolen i stuen. Drengene sover i hver deres seng efter en usædvanligt uproblematisk putning – og Sia ligger i sofaen med sin dyne. Lyset er slukket. News kører på næsten lydløs. Uret tikker. Jeg er færdig.

Sia fik fjernet mandler i dag. Jeg skrev et lettere uroligt indlæg i går – og jeg fik så mange dejlige beskeder og ønsker om alt muligt godt, at jeg tænkte at jeg hellere måtte give en update.

Det gik godt. Sia var rimelig cool hele vejen derop. Hun var også usædvanligt cool, da vi kom ind på operationsstuen og der blev hevet en maske frem. Hun sad på mit skød og blev spurgt, om hun kunne tænke sig at masken kom til at smage af cola eller vingummi. Hun ønskede vingummi og fik den på. Jeg havde ikke opfanget, at det ville gå så hurtigt og at hun ikke skulle op og lægge først, så jeg fik totalt ondt i maven og kom i tvivl om, hvorvidt Sia forstod hvad der foregik. Hun virkede heldigvis rolig, og jeg kyssede hende på kinden og hviskede alt muligt beroligende i øret på hende – og pludselig var hun væk og blev båret op på lejet.

Jeg havde min mor med – og vi satte os ud og ventede. Efter en halv times tid blev vi kaldt ind på opvågningsstuen, hvor mit pludselig lillebitte barn lå og sov. Tungt. Jeg sad hos hende og pludselig vågnede hun – totalt groggy, men klar nok til at bede om en is. Hun spiste fire. Og et par timer senere blev vi sendt hjem.

Resten af dagen gik med fri iPad og endnu mere is. Og så kom Elliot hjem med en kuvert fuld af de fineste tegninger og breve fra alle hendes klassekammerater, inden det ringede på døren og et bud leverede den fineste god-bedring-buket fra Cecilie og Otto. Og så græd jeg lidt. Fordi folk er så pissesøde og fordi min datter er så åndssvagt tapper.

Og nu ligger hun dér. På sofaen, så jeg kan holde øje med hende. Og hun er vist lige ved at overgive sig til søvnen og jeg har lyst til at lægge mig over til hende – og holde om hende og fortælle hende, at hun er den sejeste, jeg kender.

Så det gør jeg lige.

img_8117

 

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

6 kommentarer

 • Dejligt at det er vel overstået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er hun virkelig sej, din Sia! Det er ikke for sjov, det hun har været igennem. Men børn er sku seje.

  Jeg ved godt, du ofte får det at vide, men shit du kan altså bare noget med ord. Det må du aldrig stoppe med at give til folk. Jeg har endnu ikke selv børn, men dit indlæg rører mig virkelig – sad med tårer i øjenene, da jeg læste det. Tror, det er din kærlighed, som skinner så stærkt igennem. Jeg ved det ikke, men dygtig – det er du virkelig! Det håber jeg, du selv ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Øøøj hvor er det rart at læse at det er gået godt. Sia lyder overdrevet sej!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tror aldrig at jeg har kommenteret før – men vil bare lige sige at kærligheden til din datter (faktisk alle dine børn) kan mærkes helt ud gennem skærmen. Sidder med meget våde øjne her i Midtjylland og burde arbejde – men vil bare lige ønske god bedring til søde Sia og give et virtuelt klap på skulderen til hendes tapre mor :)
  Rigtig god dag til jer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Dejligt det hele er overstået:-) udover Sia er sej, er hun også smuk og altid flot klædt på. Hvor køber du hendes fine tøj? Specielt den flotte blomstrede bluse hun har på i indlægget om operationen kunne være rar at vide hvor den er fra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Så nu græder jeg – god bedring til din datter❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritlegetøj, vi kan være sammen om