Farvel

Vi rejser i morgen

beach

Sidder i min sofa efter en time lang kamp med Hugo, der har set lyset i at smide sin bamse ud af sin seng og kalde på den. Tredive gange. Jeg er allerede noget, der minder om sulten – efter en lettere aparte tøm-køleskabet-menu. Soveværelset er et semistruktureret kaos af tøj, solcremer, bøger, kortspil og tasker – og på TV’et kører et gammelt afsnit af “Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”.

I morgen! I morgen rejser vi. Ud på den rejse, som vi har set frem imod i et halvt år. En rejse, der ligesom bare var noget, man snakkede om – fordi den lå langt ude i fremtiden og fordi alt muligt andet skulle ske og på plads først. Jeg har ikke for alvor forholdt mig til den – og derfor har jeg heller ikke delt særligt meget om den herinde. Og nu er det pludselig i morgen – og jeg glæder mig som en lillebitte sindssyg.

Vi flyver klokken 14. Til London, hvor vi har en mellemlanding på et par timer – og klokken 17 indfinder vi os i et monstrum af et fly, der fragter os til Hong Kong. På 12 timer. En flytur, som Thor i øvrigt har visualiseret som noget a la “så spiser vi noget dejlig mad – og så ser børnene en tegnefilm, inden de lægger sig til at sove. Og så drikker vi et glas vin og ser en film og lægger os til at sove sammen med dem“. Vi får se. Men søvn, film, rødvin eller ej – så lander vi formiddag lokal tid i Hong Kong, hvor vi spiser noget morgenmad og venter på det fly, der skal tage os til Kuala Lumpur. Der skal vi overnatte på et lufthavnshotel, inden vi næste morgen flyver mod Langkawi. Øen, I ser afbilledet ovenfor. Her skal vi mødes med min far, hans kone og deres børn – og min ældste søster. Vi skal bo på et resort ved stranden og bade, sole, lege og spise is dagen lang.

En uges tid senere sejler vi allesammen til en anden lille ø – Penang, hvor planen er meget lig ovenstående. Og efter endnu en uge siger vi farvel til min søster, som har en date med en veninde og Bali – og så flyver vi tilbage til Kuala Lumpur, hvor vi tager et par dage med storby, hvorefter vi siger farvel til resten af familien.

Og så! Så flyver vi alle fem til Guangzhou i Kina. Her boede Thor, da han efter gymnasiet arbejdede som au pair – og vi skal bo hos den danske kvinde, han arbejdede for. Thor har altid snakket unaturligt meget om Kina. Hvis hans brødre skal drille ham, spørger de ham om han nogensinde har været i Kina. Så jeg glæder mig helt vildt til at se det land og den by, han har fortalt så meget om og har så stor en kærlighed til. Vi skal være i Guangzhou i en uge – inden vi taget toget til Hong Kong, hvor vi har en enkelt nat på et hotel inden turen går hjem til Danmark.

Hold så op. Jeg kan næsten ikke vente og det skal jeg heldigvis heller ikke rigtig. Jeg har aldrig været i Asien før og jeg er helt vildt spændt. Jeg føler lidt, at jeg skal hen til en helt anden verden – og det er nok heller ikke helt forkert. Vores lejlighed er lånt ud til noget familie, vores køleskab er så godt som tømt og vores tasker er så godt som pakket. Nu vil jeg gå ind og ordne det sidste – og så glæder jeg mig til at opdatere jer ude fra den store verden.

Hej!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

2 kommentarer

 • Rikke

  Hvor lyder det skønt!!! Og lidt trist – med kun én nat i Hong Kong. Jeg har det med Hong Kong som det lyder til Thor har det med Guangzhou. Det er den FEDESTE by i verden (har været i New York, Barcelona, London osv.) – i min bog er der ikke noget der slår Hong Kong!
  Ha en fantastisk ferie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Fedt, fedt, fedt ✌🏼Rigtig god tur og ferie ☀️😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel