sms'er fra et ægteskab #17

Vi skal ikke på Geranium i aften

image

Vi havde ellers et bord. Klokken 20:30. Som den meget opmærksomme læser kan huske fra det her sms-indlæg, så inviterede Thor mig nemlig ud på den 3-stjernede Michelinrestaurant. Da jeg havde bedt ham om det, altså…

Og vi glædede os. Helt vildt. Og vi havde i princippet pengene. Og vi blev enige med os selv og hinanden om, at det ville være en oplevelse for livet. En slags investering og noget, som vi ville kunne huske tilbage på og varme os ved – i slutningerne af månederne.

Men jo tættere vi kom på d. 13/8, jo mere i tvivl blev jeg. Og vi. Om det ikke var fuldstændig hul i hovedet at bruge over sekstusinde (!) kroner på et måltid. På én enkelt aften. Om jeg overhovedet ville kunne nyde maden, når jeg vidste at hver mundfuld stod mig i mere end jeg gi’r for en hel pizza oppe fra den lokale.

Jeg er ikke i tvivl om, at Geranium er et fantastisk sted. De har fået alle de michelinstjerner, som man kan få, chefkokken er verdens bedste og jeg har i mit limbo læst anmeldelser med beskrivelser af timelange kuldegysninger.

Men det er jo kun sjovt, hvis man har råd. Og selvom vi i princippet har råd – og selvom det ikke ville ruinere os, så er “i princippet” key-word her. For når alt kommer til alt, så har vi altså bare ikke en skid råd til at bruge så mange penge på noget, der ret beset overhovedet ikke er nødvendigt. Slet ikke når man tænker på hvor meget børnetøj, aftensmad, cafébesøg og kontorplads man kan få for sekstusinde kroner.

Og det er bare vores virkelighed i de her år. Vores ret så fantastiske virkelighed endda.

Så måske er vi at finde på ottende sal i Parken om nogle år. Når vi i virkeligheden har råd. Og så vil vi saftsuseme nyde det. For alvor. Men i aften er vi at finde i Tivoli. Svigermor var jo booket, så vi skal stadig ud – min mand og jeg. Vi skal spise flæskestegssandwich, drikke øl, vinde bamser i boder og prøve det gyldne tårn mindst fem gange. Og kysse og grine og nyde. Vores ret så fantastiske virkelighed.

12 kommentarer

 • Christine

  Det er simpelthen så fint at tænke sådan og turde indrømme det! De fleste har jo råd til den slags, men alting er jo et spørgsmål om prioritering og så er samvær og hygge jo egentlig altid det vigtigste i sidste ende :) dejlig aften til dig søde Cecilie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Lige præcis – og det var den helt rigtige beslutning! :) Tak for din kommentar! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Er kæmpe fan af den beslutning! Og af jer 5 generelt, og af dig i særdeleshed! Du får mig til at smile hver eneste dag! Og så er du simpelthen smuk på den der “sådan gad jeg satme godt se ud”-måde set med mine ydmyge øjne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hold nu bøtte, hvor er du sød – og hvor blev jeg bare glad helt ned i maven af den kommentar! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ved du hvad jeg synes faktisk at turen i Tivoli lyder meget hyggeligere, en rigtig kæreste date ❤️ Nyd det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det’ der, det er bare så meget mere fantastisk. Jeg er vild med din blog, snap og IG. Fedt fedt fedt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   TUSIND tak, Christina. Hvor bliver jeg glad. Altså virkelig! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er så vild med dig og din indstilling til livet! Det her indlæg kunne så nemt have været et brokke indlæg, eller et selvmedlidenheds indlæg, og det ville være sørgeligt at læse. I stedet er det bare livsbekræftende og dejligt at blive mindet om glæden ved de lidt mere simple ting. Ha en fantastisk aften! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Åh hvor blev jeg glad for den kommentar, Laura – tak! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Se, dét lyder som en hel’hel’ fantastisk aften – kys og flæskesteg <3 Så er livet godt.
  God aften til jer.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sms'er fra et ægteskab #17