Jeg vil ikke alligevel

Video: en barselsdag

Jeg har længe tænkt, at jeg ville prøve at filme en “typisk” dag på barsel – og vise herinde. Både for at dele det med jer – og for selv at have det som et minde. Problemet var bare, at jeg altid endte med at tænke, at det ikke ville blive en typisk dag den dag – og pludselig var der kun to dage tilbage. Så nu gjorde jeg det. I går. På en ikke særligt typisk dag – men alligevel typisk På den måde, at intet var planlagt på forhånd. Hverken frokostdaten med min mor og Thor, turen i Fælledparken eller at min dag endte på bodega. Slet ikke at min dag endte på bodega!

 

5 kommentarer

 • Amanda

  Fin video!
  Jeg er nysgerrig – hvem skal passe Hugo når du starter i praktik? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Vi glæder os til 2. del af din Q&A :D :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Sjov idé med en barselsvideo :) Hvornår kommer 2. spørgerunde-video? Og hvor er din mors taske fra? Den er sååå fin :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Dejligt du kunne li’ idéen! Min mors taske er fra Mulberry. Jeg laver anden del af spørgerunden i næste uge! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke alligevel