At tage skæbner med på weekend

Video fra vores weekend i Lalandia

img_0231img_0236

Vores feriehus i Lalandia, som vi besøgte i weekenden, lå lige ved havet. Jeg nåede bare slet ikke derned. Det gjorde Thor til gengæld – en tidlig morgen sammen med Hugo, hvorfra han sendte mig billedet ovenfor.

Jeg nåede ikke havet. Til gengæld nåede jeg vidst det meste af alt det andet, Lalandia havde at tilbyde. Sammen med min mand og mine unger. Er du sindssyg, hvor var vi effektive – og hvor var det overraskende sjovt, hyggeligt og overskueligt alligevel. Alle tilbuddene ligger nogenlunde samlet – og man kan booke tider og lægge en plan for dagen. Hvis man da ikke vil tilbringe alle timerne i vandlandet, som jeg skrev mere om i lørdags, da vi havde testet det nye “Kids Area”, tiltænkt de 0-5-årige. Det var et gigantisk hit i Hugos bog!

Nå. Nok ord. Nu vil jeg dele den video, som jeg har brugt størstedelen af min dag på at klippe sammen. Hugo har set den fem gange her til aften – og haft lige stor optur over scenerne med ham selv hver eneste gang. Kun scenerne med ham selv.

Enjoy.

 

img_0232

img_0233

img_0235

img_0234

 

Besøg Lalandias facebookside HER.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Marie

    Har ellers altid hadet tanken om Lalandia, men nu har jeg vildt lyst til at komme dertil med børnene!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At tage skæbner med på weekend