Lav sol

Video: min hverdags-makeup

img_0275 img_0276

Nogle af jer kan måske huske, at jeg i foråret var en tur i London med Nilens Jord. Da jeg ankom til mit helt særligt fine hotelværelse, blev jeg mødt af en mildest talt overdådig goodie bag – indeholdende alt, hvad hjertet begærer. Det blev starten på en forelskelse, der endnu ikke har lagt sig. Jeg har ganske enkelt overgivet mig helt og holdent til det danske mærke – og jeg forstår faktisk ikke helt, at jeg ikke havde set lyset for London.

Jeg havde flirtet med dem. Dem fra Nilens Jord. Havde konstateret, at de stod bag den bedste blush og en af de bedste mascaraer på markedet. Men jeg havde af en eller anden grund ikke udforsket deres sortiment yderligere – og jeg havde slet ikke sat mig ind i hvor rene og ordentlige, deres produkter var og er. Ikke engang under mine mange graviditeter. Men produkterne er altså uden parfume, æteriske olier, parabener og mistænkte hormonforstyrrende stoffer. Og så er langt størstedelen certificeret af Allergy Certified. Jeg kender efterhånden de to damer fra den dansk grundlagte certificeringsvirksomhed og de er altså hard core. Det er ikke bare lige, at få deres stempel – og jeg ved, at de er dybt imponerede over Nilens Jords produkter og kompromisløshed.

Jeg har længe gerne villet lave en video med en tutorial til min hverdags-makeup fra Nilens Jord. Problemet har bare dels været tidsaspektet (skriver jeg meget tæt på middag, efter at have klippet hele aftenen) – og så den lille detalje, at jeg på foundationfronten har været Nilens Jord utro med en konkurrent. Simpelthen fordi jeg ikke fandt deres foundations dækkende nok. Det blev der dog i  den grad lavet om på i onsdags, da deres nyeste skud på stammen landede i min postkasse – så nu kan jeg prale af udelukkende at have danske, allergivenlige og parfumefri produkter i min makeup-pung.

 

 

Skin velour foundation kan indtil på onsdag erhverves til intropris på 200 kr. i Matas. Links til de anvendte produkter på Nilens Jords egen hjemmeside findes nedenfor.

Hudpleje
Micellar cleansing water
Face oil
Face cream

Make-up
Skin velour foundation
Duo concealer
Mineral foundation
Simply blush (bloom)
Creamy touch – blush
Creamy touch – highlighter
Brow powder (grey)
Eye shadow palette (earth)
Eye liner pen
Volume mascara
Lip shine (shiny coral)

Børster og pensler
Mineral foundation brush
Powder brush
Blush brush
Angled brush

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Nilens Jord i den forstand, at produkterne er sponsoreret af Nilens Jord.
Jeg er ikke blevet betalt for at skrive indlæg eller producere video, ligesom ord og holdninger hverken er købt eller sponsoreret.

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

8 kommentarer

 • Jeanette

  Hej :)
  Hvilken farve/nr har du foundation i? Ved du om farverne er “kolde” eller “varme” i undertonen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej :) Den hedder walnut og så vidt jeg husker er de alle varme i undertonen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej
  Fed video!
  Bruger du ikke noget til primer eller fix, for at holde på makeuppen? Jeg bruger mange af de samme nilens jord produkter, f Eks samme highlighter, men efter en timer er den tværet ud og jeg har bare lidt shine over det hele, i stedet for “koncentreret” der hvor jeg har lagt den :(
  Vh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hej Rikke. Nej, jeg bruger bare en mineralfoundation til at “sætte” make up’en. Oplever aldrig at highlighteren flyder ud, men højst at den mister lidt af sin effekt i løbet af dagen og lige skal genopfriskes :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Fed video. Laver du ikke også en med make up til fest

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Der er faktisk ikke den store forskel på min hverdags- og festmakeup. Jeg skruer bare lidt op for øjne og læber. Men måske skulle jeg lave en alligevel :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Jeg har jo brug for det H.E.L.E. nu 😱😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav sol