Ugen der gik #32 (med ny hverdag, grønkålschips og koncerter)

Vind et aktivitetscenter – og mød Hugos nye venner!

P5010276-COLLAGE Indlægget er sponsoreret af BR

Inden vi besluttede os for at få barn nr. 3, nåede vi at forære alt vores babylegetøj væk. Så selvom man måske ville forestille sig en anden situation for en 3’er, så har Hugo alle dage haft en ganske uimponerende samling af alderssvarende legetøj. Og vi har ikke rigtigt investeret i noget. Det er enten virkelig dyrt eller utroligt grimt. Det er ofte kun interessant i kort tid – og man slipper tit fint afsted med at stikke barnet et piskeris eller en tom toiletpapirsrulle.

På trods af det, har min samvittighed alligevel naget mig. Og derfor var jeg ikke længe om at beslutte mig, da jeg blev spurgt om vi havde lyst til at teste BR’s egen serie af legetøj til de mindste.

Og vi er begejstrede. Legetøj, som er designet til at udvikle barnets motoriske færdigheder og kreativitet kan bare noget andet end et piskeris. Hugo elsker sine nye venner.

P4300163-COLLAGE

P4300172-COLLAGE

P4300207-COLLAGE

P4260082-COLLAGE

P5010264-COLLAGE

Favoritten er den røde ugle. Den blinker, spiller musik og skøjter hen over gulvet, når man trykker den på hovedet. Jeg er ikke helt sikker på om det er Hugo eller Elliot, der er dens største fan – men de har virkelig haft meget sjov ud af den – og det er faktisk første gang, at de to sådan rigtigt har leget sammen.

Min favorit er til gengæld det afsindigt pæne uglepuslespil i træ. Simpelt og i en lækker kvalitet. Hugo har ikke helt fanget pointen – men på trods af det, har han hygget sig med at skille det ad og sutte på brikkerne.

Det store, bløde pindsvin har rangler, spejle og ting, der knitrer – og de farvestrålende baderangler forlængede den tid, som Hugo gad at tilbringe i sit badekar med mindst 100%.

Generelt synes jeg virkelig, at legetøjet emmer af kvalitet og gennemtænkt design. Og at det derudover har enormt overkommelige priser – også for to studerende forældre – er kun et plus! Legetøjet har ovenikøbet “happy garanti”, hvilket betyder at man kan bytte det indenfor 14 dage, såfremt det ikke vækker begejstring.

Musikuroen og aktivitetscentret er Hugo for stor til – men jeg er sikker på, at han ville have elsket det for et halvt år siden og er faktisk helt ærgerlig over, at han ikke nåede at få glæde af det. Det er så fint – og den madras, som barnet ligger på i aktivitetscentret er så tyk og blød, at jeg havde store problemer med at drive Elliot væk, da jeg skulle fotografere det. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at det netop var et aktivitetscenter magen til, som jeg ville udlodde, da jeg fik at vide, at jeg fik lov til at afholde en konkurrence.

Så hvis din baby, din kommende baby eller en baby, som du kender, kunne have glæde af det fine aktivitetscenter, så skriv en kommentar herunder, hvor du fortæller mig, hvem der skal have det. Så trækker jeg en vinder senere på måneden!

   

72 kommentarer

 • Pia Hansen

  Min venindes baby på to måneder ville jeg verne glæde med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min baby på tre månede i dag. Han er også barn nummer tre. Og på alle måder ønsket og elsket. Men vi troede ikke vi skulle have flere børn, så alt fra barn nr 2 er givet væk, solgt eller smidt ud. Derfor ville sådan en perle af et aktivitets center være en drøm af en håndsrækning fra himlen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min baby på tre månede i dag. Han er også barn nummer tre. Og på alle måder ønsket og elsket. Men vi troede ikke vi skulle have flere børn, så alt fra barn nr 2 er givet væk, solgt eller smidt ud. Derfor ville sådan en perle af et aktivitets center være en drøm af håndsrækning fra himlen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lus

  Det skal min søde veninde fra mødregruppen, der nu skal have barn nr 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Min søde kusine har lige født nr 3, en lille dreng som får en dejlig storesøster på 2 år og en storebror på 6 år. De fleste ting arver han fra søskende, så derfor ville det være skønt at kunne forære ham noget helt nyt som kun har været hans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise P

  Min søde kusine har lige født nr 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal vores kommende tre’er da have! Primært fordi jeg så vil have meget mindre dårlig samvittighed over manglende barnets bog/babysvømning/opmærksomhed…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det vil jeg helt vildt gerne vinde til min baby som kommer i oktober
  Kh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aida

  Det ville vi elske at vinde, vi har et meget yndigt korrekt legestativ i træ med hvide, sorte og røde farver, men egentlig tror jeg lillesøster på 1 1/2 snart er træt af de korrekte farver og ville elske sådan et sødt farverigt et med ugler :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amali B

  Jeg synes at lille Ingrid (min bedste venindes søde datter) skal vinde denne flotte gave – den ville helt sikkert være et hit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det skal lille bror / søster som kan melde sin ankomst hvert øjeblik det kan Være, som Nr. 3 i flokken er der dejligt med noget nyt at sutte på….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte P

  Det skal min datter Caroline på 9 uger. Så hun er lige klar til et aktivitets tæppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det skal lillesøster/bror som kommer omkring september! Og jeg tror faktisk også at storebror på 1,5 år vil kigge lidt på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Vi venter vores første barn (en skøn lille dreng) til september.og jeg er sikker på at tæppet vil blive et hit :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg ville give det til et vennepar… Som mest er min mands venner. De har lige gået en lille søn, som jeg er sikker på, snart vil sætte pris på sådan et aktivitetscenter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min veninde har en lille pige, som ville blive så glad for sådan et :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi har netop fundet ud af, at vi skal have en søn til september 😄 Og det ville da være helt perfekt med sådan et aktivitetstæppe til vores lille bandit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg ville forære legetæppet til Natascha’s lille dreng dom kommer til august. Han er min mands niece og en ung mor på blot 21 uden mange penge ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Åhhh det ville jeg smadder gerne vinde til mine kommende søn ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Vores lille søn på 6 uger fortjener virkelig en omgang aktivitets-underholdning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate Abel

  Mit sidste lille barnebarn Silas, som er godt 2 måneder gammel. Han er en rigtig efternøler, så alt babylegetøj er givet væk for længe siden. Ville elske at give ham et lækkert aktivitetstæppe😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Det vil vores lille dreng på 1 mdr gerne vinde :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Min lille sveske – Dagmar – vil elske det. Hun er 10 dage i dag og snart klar til at begynde at ligge og blive underholdt lidt i kravlegården 🙂😘👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min datter på fire uger ville få glæde af det om en måneds tid. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min niece på snart fem skal have en lillebror til sommer – hun vil elske at give ham et sådan tæppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Får min (og familiens) første baby til juni. Derfor er der ikke meget at arve, og for 2 studerende forældre er der sku en del at investere i. Indtil nu havde jeg faktisk helt glemt legetøj (gisp!) så derfor gad jeg virkelig godt vinde det her :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg ruger pt på en lillebror, som kommer om 3 mdr(-ish). Han kunne godt tænke sig sådan et fint aktivitetscenter ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Gaven skulle være til vores to små tvillingelillebrødre 💙💙

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Gaven skulle være til lillesøster der efter planen kommer til september. Når man ellers bare skal arve en masse ville det være skønt med lidt nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephin

  Ville virkelig gerne vinde det det mosters lille pige som kommer til verden næste måned 💘💗💝💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Sikke en dejlig konkurrence! Jeg ville vinde aktivitetstæppet til min veninde som har planer om at få en 2’er inden længe :) Er sikker på, at det vil gøre stor lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg vil gerne vinde det fine aktivitetstæppe til min svigerinde, der venter barn nr. 3 til september. Det er ikke noget de selv har råd til, så tror virkelig de ville blive glade. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dejligt tæppe , sådan et fint ét har hverken storebror eller storesøster haft .
  Hyggelig blog du har. Din betragtning en træt morgen efter en søvnløs nat, om at man selv bestemmer hvordan dagen(/livet) bliver, alt efter om man tænker den bliver god eller hård, har du helt ret i. Det gjorde det lige ekstra tydeligt for mig, at se det på skrift :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det skal vores første barn, vores søn, som kommer til verden til september. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Renée Fanøe-Christensen

  Min fantastiske barndomsveninde, Tania, er så heldig at vente sig en lille dreng. Og jeg har fået den kæmpe ære at være guldklumpens (kommende, bevares) gudmor. Jeg ville være enormt stolt over, at kunne give min lille gudsøn sådan en fin gave, som han kunne få en stor glæde ud af i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Lillebror/søster i maven vil elske sådan et tæppe❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det ville gøre stor glæde herhjemme ved vores yngste tvillinger Ida og Frederik, der lige nu deler et meget lille aktivitetstæppe de skal skrues ned mellem bøjlerne på for at være begge to. Fordrer ikke ligefrem til bevægelse og aktivitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil gerne vinde til min kommende nevø. Terminsdato er medio juli, men min søde svigerinde er netop indlagt på hospitalet og skal være sengeliggende indtil fødslen går i gang. Ville gerne glæde dem med en lille gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det ville helt klar sprede SÅ meget glæde her hjemme! Vi er så fantastisk heldige, at vi skal være forældre til december, og vi GLÆDER os! ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Min nevø på 10 uger ville uden tvivl få stor fornøjelse af det! Så det må være ham, der skal have præmien, hvis Moster vinder :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det skal min baby som kommer til september :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karkor

  Det skal min tyske veninde vinde. Hun er gravid, og skal føde i juli måned, men mangler en masse babyting endnu, så tror dette aktivitetscenter vil bringe stor lykke hos hendes lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det vil jeg gerne vinde til min lille dreng på 5 uger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg er for 2 måneder siden blevet mor til tvillinger- det var den klassiske med at vi skulle have barn nr. 3 også var der 2. Vi har også skaffet alt legetøjet af vejen og mine to tvillingepiger ville elske legetøjet!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg gerne vinde til min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh det vil jeg gerne vinde til vores søn som kommer til verden om 2 måneder! Vi har godt nok lånt et legetæppe, men det kunne være fantastisk hvis han kunne få et der var hans og som kunne gå til kommende søskende når den tid kommer. Og er stor fan af at det er et lækkert blødt tæppe! Det lyder helt fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Det vil jeg meget gerne vinde til en barselsgave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det skal min datter! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Min venindes baby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det ville være fedt at vinde til min venindes baby på 3 mdr.
  De bor i Holland så det ville være en lækker overraskelse at have med til dem, når vi skal derned til barnedåb snart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det skal den lillesøster jeg har i maven. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Mikkelsen

  Åh… det ville være tiltrængt med nyt til baby Esther, da storebror nærmest har smadret alt der kunne have været spændende ☺😨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min folkeskoleveninde, har lige fået en lækker lille pige. Jeg synes helt sikkert at hun fortjener det! Hendes mor er så sej, og jeg tænker at de ville blive glade for den gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det skal min baby som kommer til oktober da helt klart have! <3

  Det er virkelig fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg har også lige ( 9 uger siden) fået barn nr 3💜 Men da de store er henholdsvis 9 og 14 er det ikkr meget legetøj der er tilbage, så hvis jeg et SÅ heldig, så skulle lille Molly have det😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har termin med en lille dreng den 22. august 2016. Jeg er halvpanikken gået igang med at gennemgå alt vores gamle legetøj, der desværre har fået en fæl lugt af at ligge i vores gamle kælder. Så jeg ville knuselske dig, hvis det røg vores vej :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Baby i min mave ville sikkert være vild med det – især fordi h*n så ikke bare skal arve ting fra storebror.. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det skal min søn have, hvis jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det skal bettemanden i maven :) Han burde meget snart melde sin ankomst! Et legetæppe ville være perfekt til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Det skal min lille niece på 2½ mdr :)

  Hun er kommet i alderen, hvor hovedet løftes hele tiden, og hvor hun elsker at sidde i sit Stokke-indsats og følge med i, hvad hele familien laver – Især storesøster på 2 år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SK

  Min lille kommende “nivøse” ville sikkert elske dette aktivitetstæpppe. Efter flere års behandling er min ældste søster endelig med rogn 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det skal min søde veninde Birgitte, som venter sit første barn i slutningen af maj. De glæder sig så gevaldigt og er så søde, at jeg synes de fortjener at blive forkælet lidt ekstra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Jeg kender en, der skal føde en lille dreng til september, og det kunne være skønt at forære dette fine aktivitetscenter til den nye lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det ønsker jeg mig til min 5 uger gamle søn. Jeg har nægtet at købe et aktivitetstæppe og endda også leveret nogle tilbage jeg har fået foræret, fordi jeg generelt synes de er hamrende grimme! Men dét der ser faktisk ret fint ud og han skal jo for fanden have et.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie K

  Det kan min datter, der kommer til verden om en måneds tid. Vi har ikke et værelse til hende, men vi har reserveret et hjørne i stuen. Der er lige nu ret (læs: fuldstændig) tomt, så det tæppe ville være helt perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Mit kommende barn, hvis det her fertilitets ræs forhåbentligt snart lykkedes.
  Det ville være lækkert at vide der lå noget fint legetøj klar til en lille yndling ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NS

  Jeg har lige fået at vide, at min storesøster skal have sit første barn – og jeg derfor får den skønne titel som moster! Så jeg ville da elske at kunne glæde hende med lækkert legetøj til når lillen kommer til november :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min lille datter på 6 uger, hun er også nr. 3 Og en efternøler så vi har heller ikke gemt noget babylegetøj fra de andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg ville elske at vinde det til min egen lille trold, min datter på 3 måneder.
  Og tak for en spændende blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor serallende tingene lækre ud. Min mindste Aksel på 3 måneder ville uden tvivl få stor glæde af aktivitetstæppet😉 Han er også sådan en forsømt 3’er…ikke fordi vi har foræret alt legetøjet væk. Men fordi jeg ikke kan finde kassen på loftet!!! Min barndomsveninde venter sig desuden om et halvt år, så hvis aktivitetstæppet blev mit, ville det få liv nr. 2 hos hendes baby😉
  Mange hilsner
  Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Min søde veninde, Cæcilie, skulle have dette legetøj, hvis jeg vandt! Hun er den første af mine veninder, der har fået barn, og det er en stor oplevelse, at være en del af det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Både Hugo, Elliot og legetøj ser mega lækkert ud. Kunne se på snap Hugo er begyndt at kravle “rigtigt” – hvornår begyndte han på det? Min trut på knap 10 mdr kommer stadig bedst fremad med samme metode som en søløve.
  Hun er også for stor til at få noget ud af aktivitetstæppet, men har for nylig fået af vide min skønne veninde Maria har en lille ælling i maven med planlagt levering til efteråret. Ville Elske at forkæle hende med sådan en fin præmie :-)

  I øvrigt dejligt at høre at livet i den virkelige verden også er ok. Har selv sidste uge på barsel nu… Fuck og suk.
  Glædelig mandag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #32 (med ny hverdag, grønkålschips og koncerter)