Ugen der gik #73 (med snestorm, skolestart og uden stavekontrol)

Vinterferievideo fra Lyngby Storcenter

a7d172a4-a42e-4807-8231-deceb90a22d6

ikke-navngivet-2

I søndags tog jeg et barn i hver hånd. Thor blev hjemme med Hugo – og Sia, Elliot og jeg drog altså mod Trianglen, for at lade det offentlige fragte os mod Lyngby Storcenter.

Lyngby Storcenter. Mit barndoms storcenter. Det dengang overvældende og kæmpestore sted, hvor jeg retrospektivt bilder mig selv ind, at min mor og jeg var at finde hver eneste weekend. Med en soft ice og nogle indkøbsposer. Jeg har så mange minder fra det center. Det var her, min bedstemor havde en garnbutik – og hvor vi ved hvert besøg fik lov til at vælge en knap og dermed lærte, at en knap ikke bare er en knap. Det var her, hvor jeg for første gang mødte min stedfars 5-årige tvillinger, som i dag er voksne mænd. Og det var her, jeg gik rundt med en murrende fornemmelse i maven den dag, der skulle vise sig at blive min datters fødselsdag. Og hvor vi seks år senere købte hendes første skoletaske.

Af alle disse grunde – og flere til – fandt jeg det selvfølgelig overordentligt oplagt og helt fantastisk, da jeg blev spurgt, om jeg ville indgå et længere samarbejde med Lyngby Storcenter. Og første del af det samarbejde handler altså om centrets vinterferieaktiviteter.

Vi har aldrig rigtig brugt centret og dets aktiviteter aktivt på den måde. Jo, jeg har da skimtes Pyrus derude en December eller to – men derudover er vi ikke typerne, der sætter os ind i storcentrenes programmer. Vi kommer derud, når vi har lyst – og ofte er det ganske spontant.

Det viser sig dog, at vi måske bør blive lidt mere tjekkede. “Vinterferiebilletten”, som vi fik lov til at teste, var i hvert fald ganske genial! Den koster 60 kroner og har en værdi af 200 – og den består af en masse små billetter, børnene selv skal pille ud. Hver billet udløser en gave eller noget spiseligt – og på den måde kan man lave sin egen skattejagt rundt i centret. Jeg aftalte med ungerne, at de gerne måtte kigge i butikkerne undervejs – men at vi ikke skulle købe andet, end de gaver, de fik. Og så gik vi ellers i gang! Vi spænede rundt fra butik til butik – og efter de første par stop, slog vi os ned på en bænk, hev et kort frem og lavede en plan. Planer er egentlig meget ulig mig – men jeg kunne hurtigt se, at det kunne være blevet en meget lang dag, hvis vi ikke fik en smule struktur på. Og så fortsatte vi. Rundt i centret. Fik armbånd, tatoveringer, legetøj, te, kæmpestore pandekager, chokolade, bananer, figenstænger, juice og meget mere.

Det lykkedes os faktisk at overholde den økonomiske aftale – og jeg hev altså ikke penge op ad lommen, udover en femmer til den obligatoriske tyggegummiautomat – og en femmer til en stor pose, som vi kunne fragte alle vores sager hjem i. På den måde er vinterferiebilletten ganske oplagt for studerende forældre, som os – ligesom den samtidig vil være en god ekstraaktivitet, hvis man alligevel skal ud og shoppe eller handle ind.

Billetten kan købes i Informationen på Store Torv fra fredag d. 10. februar og gælder til og med søndag d. 26. februar.

Vi vendte trætte og glade hjem – og jeg brugte aftenen på at klippe en lille film sammen. Jeg tænkte, at det ville være den bedste måde at formidle stemningen på – og jeg håber, at I vil se den!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #73 (med snestorm, skolestart og uden stavekontrol)