Optimal tidsudnyttelse og Elliot om mig

Virkeligheden kalder

img_4449

Jeg har købt en kalender. En rigtig kalender. Med læderomslag og papirsider. Med datoer og linjer og blækbehov.

Og det vil med høj sandsynlighed vise sig at være en utroligt dårlig investering. For jeg er ikke typen, der skriver noget som helst ind i en kalender. Ikke engang i den, der findes i min telefon. Men jeg kunne ikke gå forbi den, da jeg først havde opdaget den. I Magasin i dag. Det var vist en kombination af en romantisk forestilling om faktisk at være typen, der skriver ting ind i en kalender – og et behov for at fortælle mig selv, at nu er det alvor. At virkeligheden kalder. På mandag.

Og det virkede vist. For da jeg for ti minutter siden sad og overførte mit kommende skema til de blanke sider, begyndte jeg for alvor at glæde mig. Ja, jeg glæder mig til videnskabsteori! Fandeme. Og jeg æder muligvis mine ord mandag eftermiddag – men jeg tror det faktisk ikke. Jeg glæder mig til at komme tilbage til Metropol – og jeg glæder mig til at lære. Helt vildt, faktisk. Jeg glæder mig til at smøre min madpakke og jeg glæder mig til at indfinde mig på skolebænken og suge viden ud af underviserne. Til at gå hjem og læse og til at komme i tanke om alt det fede ved mit fag. For jeg kan huske, at det var fedt. Ikke i sommer, da jeg hellere ville noget andet og da alt andet blegnede ved siden af det, der for en stund var min drøm. Men før det. Dengang jeg brændte for sygeplejen og for alt det, den kan og skal. Alt det, som jeg kan og skal. På mandag.

Måske bliver jeg faktisk ovenikøbet typen, der skriver tingene ned. Om ikke i min nyerhvervede kalender, så i al fald herinde. Jeg glæder mig til at hive jer med ind i det næste kapitel!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

7 kommentarer

 • Maria

  Ååh ønsker dig held og lykke med starten igen👍
  Jeg er så en af dem der ikke forstår dit valg,,, jo måske fravalg af livet som fuldtidsblogger,… men ikke valget af at forsætte som sygeplejerske ,… du skrivet så skide godt og burde gå den vej😘
  Men,kommet du en dag i praktik på min afdeling, vil jeg tage godt imod dig😊
  Kram og god vind😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Selvom alle hadede det, så elskede jeg videnskabsteori! Jeg synes det var vildt spændende, så jeg synes bestemt godt du kan glæde dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Dejligt at høre – jeg håber at jeg får det ligesådan :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder til at det er modul 9 du skal igang med ;) Jeg vil bare sige, at selvom det er et meget hadet modul, synes jeg virkelig det var et fedt modul. Held og lykke, det skal nok blive en god start for dig :) Siger en der snart skal igang med bacheloren – ret skræmmende snart at være færdig som sygeplejerske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvor fedt at høre! Held og lykke med din bachelor – og med virkeligheden på den anden side :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Og jeg glæder mig til at følge med – så det er så sejt at du starter igen 😊 Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optimal tidsudnyttelse og Elliot om mig