Tre år, tre gode grunde - og 33 timer

Voksenting og værdi

Annonce for Bauta Forsikring

Forsikringer er en af de mest voksne ting, jeg kan komme i tanke om. Og jeg er ikke god til de dér helt tørre voksenting. Tandlægetjek, årsopgørelser, budgetter. Det er ting, der får mig til at føle mig lille og dum og som giver mig dårlig samvittighed på forhånd. Jeg ignorerer på helt barnlig vis den garanteret enormt fornuftige anbefaling om, at man skal gå til tandlægen en gang om året – og lader der gerne gå i hvert fald fem gange så mange. Min forskudsopgørelse lader jeg SKAT om at rette til, selvom jeg garanteret ville kunne gøre det mere præcist og fornuftigt selv – og jeg forsøger mig med at lægge et budget for hver måned når lønnen går ind, men det holder aldrig mere end et par dage.

Og så er der forsikringer. Og de ligger i samme bunke – for de får mig også til at føle mig lille og dum – men jeg ignorerer dem ikke. Jeg tør simpelthen ikke ikke at være forsikret. For de mulige konsekvenser af det, kan jeg simpelthen ikke overskue.  Så lige dér har jeg altid været rimeligt tjekket og voksenagtig. Jeg tror, at jeg tegnede min første forsikring, da Thor og jeg netop var flyttet sammen og jeg havde fundet ud af, at jeg var gravid. Vi valgte et af de selskaber, vi kendte navnet på – selvom det nok hverken var det bedste eller det billigste – og så var vi forsikrede dér, indtil vi en dag fik anbefalet Bauta. Et forsikringsselskab, som en masse faggrupper – blandt andet sygeplejersker – kan blive medlem af. Det var voldsomt meget billigere, hvilket jo ikke er at kimse af, når man er to studerende med – dengang – to unger. Hos Bauta Forsikring kan man nemlig få en studieforsikring med op til 50% rabat, som både indeholder en indbo-, rejse- og ulykkesforsikring.

Og vi har været glade for Bauta. Vi har aldrig haft hverken indbrud eller vandskade – men vi har altså fået stjålet tre ladcykler – tre ladcykler! Og når man er på SU, bor i byen og ikke ejer en bil, så er en ladcykel altså en slags livsnødvendighed – og så tuder man altså virkelig meget, når den bliver stjålet – og så bliver man altså virkelig glad og lettet, når ens forsikringsselskab er så tilgængeligt, ordentligt og effektivt, som vi har oplevet det hver eneste gang.

Og fordi vi kun har haft gode oplevelser med Bauta, behøvede jeg heller ikke at tænke mig om særligt mange gange, da jeg blev spurgt om jeg ikke ville skrive nærværende indlæg og derudover – sammen med min mand – deltage i et lille forsøg, som der er kommet en ret fin video ud af. Bauta bad os om at gætte værdien af en del af vores indbo – og jeg blev ærligt talt ægte chokeret og gladere end nogensinde for at være ordentligt forsikret, da det gik op for mig hvor meget vores ting rent faktisk er værd – på trods af at vi aldrig har haft særligt mange penge at rutte med.

Se med her!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre år, tre gode grunde - og 33 timer