Hej mor - jeg tager lige en mikrofon med!

Vores dage i Paris – og fem anbefalinger

img_0295

Vi kom hjem fra Paris i går. Jeg selv cirka ni timer før de andre, fordi deres fly var fuldt booket, da jeg havde fundet ud af hvor mange dage, jeg kunne hive ud af min praktik. Det gav mig tid til at gøre hovedrent, fylde det halvtomme køleskab og se Vild med dans i fred – og nu vil jeg dele nogle af vores oplevelser og fem anbefalinger.

 

1. Lejligheden i Marais

Vi havde lejet den fineste, lillebitte lejlighed i det overcharmerende kvarter Marais. Lejligheden var imponerende kompakt, men der var præcis det, der skulle være – og den var så afsindigt hyggelig. I mit næste liv vil jeg studere i Paris – og bo lige dér! Lejligheden – og flere som den – kan bookes via booking.com HER.

img_0285

img_0286

 

2. Disneyland

Jeg forelskede mig hovedkuls i Disneyland, da jeg besøgte det med Sia tidligere på året – og derfor besluttede vi os for, at resten af familien også skulle have den oplevelse med, når vi nu alligevel var så tæt på. Vi havde egentlig planlagt at tilbringe to dage der, men Elliot fik feber den første dag og måtte tage hjem til lejligheden med Thor – så det blev kun til en halv.

Vi nåede dog stadig at mærke magien og havde nogle fantastiske timer i parkerne, som var ved at være klar til Halloween – og vi glæder os til at komme tilbage!

img_0298

img_0288

img_0287

 

3. Crêperie Breizh Cafê Paris

Onsdag aften tog jeg, Thor og hans lillebror ud og drak en øl, imens min svigermor blev hjemme hos børnene. Vi var trætte og holdt ikke ret længe, men da vi på tilbagevejen kom forbi det, der lignede en fin restaurant uden andet end pandekager på menuen, var vi alligevel nødt til at overgive os. Og gudskelov for det, for jeg har sjældent oplevet noget så lækkert! Jeg fik en gigantisk pandekage med 70% valrhonachokolade, grillet banan og flødeskum og var en tur i himlen.

img_0289

 

4. Eiffeltårnet

Ikke den mest nyskabende anbefaling, men hvor var jeg glad for, at vi gjorde det. Det var egentlig mest Elliots ønske – og vi havde advaret ham om, at vi ikke nødvendigvis ville tage turen op, da køen eftersigende kan være flere timer lang – men der var stort set ingen kø, da vi ankom torsdag formiddag. Det var simpelthen den fineste oplevelse og noget, jeg ved, at de store vil huske længe – og måske for altid.

img_0290

img_0291

img_0293

img_0297

 

5. Le loir dans la théière

Min svigermor havde snakket om det her sted i mange dage – og det forstår jeg godt. Det var simpelthen den hyggeligste og mest autentiske café, jeg nogensinde har besøgt. Med store lænestole, sofaer, filmplakater og det mest imponerende kagebord. Vi spiste frokost der – og fik de lækreste omeletter med kartoffel, chorizo og svampe – og til dessert valgte vi et stykke kage hver. Jeg fik et gigantisk stykke cirtontærte med marengs, der smagte så godt, at jeg overhovedet ikke formåede at stoppe i tide. Jeg spiste omtrent halvdelen – og havde ondt i maven i flere timer efter.

img_0294

 

Jeg er helt forelsket i Paris. Vi har dyrket Rom ret meget og har ikke besøgt Paris siden 2009 – og det er altså en fejl. Jeg tænker, at Thor og jeg må tilbage på vores næste børnefri tur – for den by kan noget helt særligt.

Nu vil jeg kaste mig over X Factor UK og det lufthavnsslik, jeg endnu ikke har udryddet.

God lørdag!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

1 kommentar

  • Det ser SÅ dejligt ud – den sidste cafe anbefaling skriver jeg mig bag øret til min næste tur dertil. Jeg faldt også pladask for Disneyland og de smukke kirsebærtræer – det, en latenight rooftop-bustur gennem byen og se den om natten badet i lys og en sejltur på Seinen var helt fantastiske (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej mor - jeg tager lige en mikrofon med!