Kaos, kys, konflikter, kokkerering og koordinering

Vores historie – part 1

I starten af 2009 var jeg 20 år gammel. Jeg var blevet student halvandet år tidligere, havde været et år i USA som au pair – og arbejdede nu på en bar i København. Livet var en lang fest. Jeg var mere fuld end ædru, mere vågen om natten end om dagen, min konto var mere i minus end i plus – og jeg anede ikke hvor jeg egentlig ville hen.

Den 21. Februar mødte jeg Thor for første gang. Jeg var i byen med nogle veninder. Thor og nogle af hans venner stødte til – og vi kom til at sidde ved siden af hinanden. Han havde været ude og bowle og hans bukser var revnet i en manøvre. Han var det rareste menneske, jeg nogensinde havde mødt. Jeg følte med det samme, at jeg havde kendt ham i en evighed. På et tidspunkt bad jeg ham om at lege, at han var min kæreste, fordi jeg havde en fornemmelse af, at en underlig mand i baren fulgte efter mig (måske bare et mindre tilfælde af storhedsvanvid). Det var han ikke sen til at udnytte – han kyssede mig med det samme. Bagefter skulle han gå – og vi sagde farvel. Det gik op for mig, at jeg ikke havde fået givet ham mit telefonnummer, men jeg kan huske at jeg tænkte, at det ikke betød noget – for jeg var sikker på, at jeg ville se ham igen – og at vi skulle nå så mange ting sammen. Hvor fik jeg dog ret. Jeg vidste instinktivt at det var ham.

Et par uger efter – den 4. Marts – fyldte jeg 21. Det var tirsdag, men det skulle ikke sætte en stopper for en fest. En veninde og jeg tog i byen med Thor og en af hans venner. Vi drak os fulde i tequila og jeg slæbte ham med hjem. Senere på natten bad jeg ham om at gå igen, men der lå en og holdt om mig da jeg vågnede næste formiddag. Vi tog ud og spiste brunch, lagde os hjem og så ”Den eneste ene” på VHS, tog ud og spiste kage – og så kyssede han mig midt på Højbro plads inden han forsvandt op ad Strøget – kun iført t-shirt i vinterkulden. Jakken havde han glemt på baren om natten.

Siden den dag har vi ikke sluppet hinanden. Den efterfølgende måned var dødintens. Vi var fulde hele tiden, vi var smaskforelskede og mødte hinandens familier med det samme. Den 21. Marts spurgte han, om jeg ville være hans kæreste – og den 28. sagde han, at han elskede mig.

Mandag den 30. tog jeg til lægen. Jeg skulle have en recept på p-piller, men der var også noget med en menstruation, der ikke rigtig var dukket op. Lægen bad mig om at aflevere en urinprøve, så vi kunne lave en graviditetstest. Den var negativ – så vi festede videre.

Det blev fredag – fredag den 3. April. Den dag, som for altid vil stå for mig som vendepunktet. Jeg havde stadig ikke fået min menstruation og jeg var taget til frisøren. Min frisør var højgravid og vi snakkede om hvordan graviditeten havde været for hende – og hvordan hun havde haft det i starten. Jeg kunne genkende det hele og sad og blev mere og mere overbevist om, at jeg var megagravid. Da jeg var færdig, drønede jeg over i Matas og købte en pakke med to graviditetstests og skyndte mig hjem. Jeg satte mig i vinduet og røg det, som jeg godt vidste blev min sidste cigaret – og så gik jeg ud på toilettet og tissede i en kop, stak testen i og ventede på resultatet…

Læs fortsættelsen HER

FullSizeRender-1

 

Følg gerne bloggen:

Via Facebook

Via Instagram

Via Bloglovin

6 kommentarer

 • MERE MERE MERE … :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg er allerede fan, og kan næsten ikke vente med at høre næste kapitel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det er jeg så glad for at høre! Hold øje senere i dag så :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Sikke en cliffhanger! Du har allerede fanget mig :-) Håber ikke jeg skal vente alt for længe på part 2….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak Maiken! Jeg lover at der ikke går alt for lang tid – jeg ved godt at det var det ondeste sted at stoppe fortællingen :grin:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaos, kys, konflikter, kokkerering og koordinering