Vores historie - part 1

Vores historie – part 2

Hvis du ikke har læst første del – så start med at klikke HER

Jeg lagde testen på kanten af håndvasken og stirrede på den. Der gik ikke mange sekunder, før de var der. De to streger. To tydelige, røde streger, der med ét ændrede mit liv. Jeg panikkede ikke. Jeg var faktisk helt rolig. Jeg vidste det jo godt. Jeg drak tre store glas vand, så jeg kunne tisse igen og tog den anden test. Den var også positiv.

Som jeg husker det, kom Thor ind ad døren få sekunder efter. Han gav mig et kram og sagde at mit hår var blevet flot. Jeg holdt fast i krammet imens jeg sagde ”ja, og jeg er gravid”. Vi så på hinanden. ”Det kan vi ikke” sagde han. ”Nej! Det kan vi ikke” sagde jeg. Det sagde vi til hinanden fire-fem gange, indtil jeg sagde ”men hvad nu hvis vi gjorde det?”. Jeg husker ikke helt hvordan, men vi blev meget hurtigt enige om, at det jo faktisk godt kunne lade sig gøre. Selvfølgelig kunne det det. Og vi ville gerne.

Jeg ringede til min mor. Hun stod i Kastrup lufthavn og var på vej til Paris med min stedfar. Vores samtale foregik nogenlunde sådan her:

”Hej mor. Kan du sætte dig ned et sted?”

”Nej, det kan jeg altså ikke – jeg står lige i tax free-shoppen og skal beslutte om den her parfume skal være den ene eller den anden størrelse”

”Nå, men jeg er altså gravid”

Pause…

”Niller! Kan du lige købe den her parfume for mig?”

Pause…

”Jamen Cecilie, jeg skal ikke sige hvad du skal gøre, men du ved jo godt hvordan man ikke bliver gravid og jeg tror at Thor er den rigtige for dig, så det skal I nok finde ud af”

”Ja. Jeg tror også at vi gør det…”

Pause…

”Shit. Så blir jeg mormor!” (min mor var på daværende tidspunkt 42 år gammel. To-og-fyrre).

Resten af samtalen husker jeg ikke.

Vi havde billetter til ”Kærestesorger” af Nils Malmros den aften. Vi tog en cykeltaxa fra Højbro plads til Dagmar og gik i biografen. Jeg ved ikke hvad vi tænkte på. Og jeg ved overhovedet ikke hvad den film handler om. Overhovedet. For jeg så ingenting. Jeg sad i min helt egen verden og panikkede en lille smule.

Vi tog hjem og gik i seng. Og så tudede jeg. Hele natten. Jeg græd og græd, for jeg var sikker på, at jeg havde ødelagt det hele. Jeg havde lige fundet ham – ham der fik det til at give mening, at det ikke var gået med nogen andre. Og nu havde jeg ødelagt det. For selvfølgelig ville han ikke blive. Helt ærligt. Det kan da godt være, at han sagde han ville – men drengen var tyve år gammel og havde kendt mig i en måned. Han havde kun set alt det gode. Men jeg var ikke et sekund i tvivl om at jeg skulle være mor til det barn. Det var jeg allerede.

Næste morgen var jeg fuldstændig rolig igen. Thor havde været fuldstændig rolig hele tiden. Nu skulle vi bare lige fortælle det til alle de andre…

Læs fortsættelsen HER

FullSizeRender(1)

 

Følg gerne bloggen:

Via Facebook

Via Instagram

Via Bloglovin

14 kommentarer

 • Susanne H.

  Hvor er det godt skrevet og en så smuk historie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Jeg nyder at følge dig … Trods et par års pause … Knys til dig C … Godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også fan af denne søde kærlighedshistorie! Dejligt, at I siden har fået flere børn og har det godt :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  I’m hooked! Du er en keeper! Giv os mere! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Gud hvor er det en fantastisk historie! Må indrømme at jeg er lidt misundelig… 24 år og det er alt hvad jeg drømmer om :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tusind tak! Det kan jeg godt forstå at du drømmer om – og som du kan se kan det pludselig gå hurtigt – hvem ved hvor du er om et år? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  MER MER MER :D !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvor var I bare mega seje! Jeg håber på en part 3…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores historie - part 1