Vores historie - part 2

Vores historie – part 3

Hvis du ikke har læst første og anden del – så start med at klikke HER og HER

Vi blev enige om at vi ligeså godt kunne fortælle nyheden med det samme. Vi snakkede om, at vi nok skulle forberede os på, at folk ville synes at vi var sindssyge og ikke tro på, at det holdt – at vi holdt.

Thor ringede til sin mor og fortalte at den der pige, som hun havde mødt en enkelt gang, altså var blevet gravid – og at han skulle være far. Hun blev ellevild og lykkelig. I’m not kidding you! Hans far tog det også pænt og hans brødre var helt cool – om end overraskede. Jeg kan huske, at det betød enormt meget for mig, at de var så rolige. De kendte ham jo. Og de troede på, at han kunne klare det. I dag ved jeg hvad de vidste.

Så ringede vi til min søster. Hun er to år yngre end mig. Vi spurgte om hun ikke kunne møde os i Kongens Have, så vi kunne fortælle hende noget. Det syntes hun egentlig var lidt besværligt, men indvilligede. På vej til Kongens Have gik vi ind i en boghandel på Strøget og købte en navnebog. Min søster spurgte om vi skulle giftes eller om jeg var gravid. Og hun blev glad. Så lå vi dér. På et tæppe i Kongens Have i forårssolen og kiggede i en navnebog. Ledte efter et navn til det barn, vi ikke anede eksisterede et døgn før.

Jeg ringede også og fortalte det til min anden lillesøster, som dengang var 13 år gammel. Og til min mormor, som fik at vide at hun skulle være oldemor. I en alder af 62.

Om aftenen tog jeg ud til min far og hans kone for at spise. Min far stod ved grillen, da jeg fortalte ham at han skulle være morfar. Det tog han meget roligt. Sagde tillykke imens han vendte bøfferne. Jeg gik ud i køkkenet til hans kone. ”Han er godt nok en sød fyr, ham Thor, hva?” sagde hun glad. ”Ja – vi skal også være forældre” svarede jeg. Hun hoppede en halv meter op i luften i overraskelse og lykke. Ren glæde. Ren støtte.

Min far kørte mig hjem sent på aftenen. Og så tudede jeg igen. Hele natten.

Det var den sidste nat med gråd. Herefter var jeg rolig og fattet både dag og nat. En af Thors veninder ringede til mig og sagde, at jeg bare skulle vide at når Thor var in, så var han all in. Jeg arbejde som kundekonsulent på Politiken og Thor arbejdede på en café. Vi lejede en lille lejlighed i Aalborggade på Østerbro. Jeg kastede op hele tiden – også en morgen på vej på arbejde midt på Rådhuspladsen. Ved mit første jordemoderbesøg fik jeg at vide, at jeg jo var lidt ung og i virkeligheden nok ville passe bedre ind ude på Hvidovre end på Gentofte – og jeg bad om at få en anden jordemoder. Jeg spurgte min mor, om hun ikke troede at kommunen lige skulle tjekke om vi var gode nok. Det troede hun ikke.

Det blev sommer og det blev efterår. Vi var lykkelige og nyforelskede. Vores datter skulle hedde Sia, ligesom den sangerinde, som vi lidt følte at vi var de eneste der havde opdaget dengang. Og så blev det den 24. November. Og så blev vi forældre. Ni måneder og tre dage efter det første kys.

17953_451571965472_3646726_n

1918793_150241443352_1052647_n

10392010_392317430472_4830326_n

Følg gerne bloggen:

Via Facebook

Via Instagram

Via Bloglovin

 

24 kommentarer

 • Sikke fint skrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Sikke en fantastisk historie! Næsten for rørende at læse som højgravid hormonel type haha… og så tænkte jeg lige at Wow det er vildt at du er 30 og har tre så store unger! Jeg er snart 29 og har en på knap 2 år og lige om lidt en nyfødt og alle siger til mig at det er vildt – næh nej :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzanne

  dejligt i har hinanden, tillykke med det. Fik selv min søn mindre end et år efter jeg mødte min mand, og vi har haft sølvbryllup så det kan lade sig gøre at finde hinanden i en stor verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Jacobi

  Jeg så lige på snappen at I har været med i Spar og spis. Og det ledte mig videre til bloggen. Jeg endte så med at læse jeres historie på bloggen og nu sidder jeg med en klump i halsen ❤
  Hvor er JERES historie bare fantastisk!
  SÅ hyggelig læsning.
  Igen – Tak for en virkelig dejlig blog ⭐️
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Cecilie

  Jeg har først opdaget din blog lige nu og har netop læst jeres historie. Nøj hvor er den fint skrevet og hvor er det bare en lykkelig lille fortælling. Jeg er helt vildt glad over, at jeg sådan faldt over din blog denne tirsdag aften. Du skriver virkelig virkelig godt. Nu vil jeg kaste mig over nogle af jeres ægteskabs sms’er – de er virkelig fine. Jeg ser frem til at følge med, og tak fordi du gør det muligt.
  Mvh. Cecilie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Åh altså – velkommen til og du aner ikke, hvor meget sådan en kommentar betyder! Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Har lige ramt din blog for første gang og sidder og fælder en tåre (eller to..) over “jeres historie” – dejlig læsning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hvor dejligt at høre! Og velkommen til – jeg håber du blir hængende :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor en skøn historie! Sikke en masse kærlighed! Ih, jeg bliver næsten helt skruk :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg, fynbo, sidder i Nord-Norge og fælder en tåre over din fine fortælling… Jeg savner dog hvordan i fandt hinanden efter du ikke havde givet ham dit telefonnummer og til at han kommer med ud og fejre din 21års fødselsdag! :)

  Kærligst,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Kære Charlotte. Hvor er det dejligt at vide, at vores historie stadig bliver læst og stadig kan røre folk! Jeg håber at du blir hængende. Vi havde en fælles bekendt, som vi mødtes igen igennem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan Ibus

  Hvor fantastisk at genlæse jeres begyndelse til den skønne familie i nu er. Glæder mig til i morgen, og at hilse på seneste !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du er en stjerne. Jeg glemmer aldrig den dag i Kongens Have, aldrig den dag du spurgte om jeg ville være Gudmor og aldrig den 24 november ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor skriver du virkelig dejligt! Du har nu 3 aftener i træk rørt mig og fået en lille glædeståre frem over jeres søde historie :)
  Jeg er fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Ej, tusind tak Rikke! Hvor er det dejligt at vide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er jo poesi❤️ Rørende historie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Det er sgu smukt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du rører mig til tårer!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores historie - part 2