Video: en barselsdag

Vores nye hverdag – og hvor vi gør af Hugo

image

Det er lørdag i dag. En helt almindelig lørdag i en helt almindelig weekend. For det er bare det, som det er. Weekend. Åbenbart. Ikke bare en tilfældig dag i en uendelig række af dage, som dage på barsel hurtigt kan føles som. Næ, en helt almindelig lørdag i en helt almindelig weekend – og om to dage er det dermed en helt almindelig mandag i en helt almindelig uge.

Fuck.

Rigtig mange har spurgt, hvor vi gør af Hugo på mandag. Og det er jo et meget godt spørgsmål – nu hvor jeg smutter og jeg har afsløret, at han ikke skal starte i institution endnu. Og jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har skrevet om vores nye hverdag endnu. Og samtidig ved jeg det udemærket godt. For hvis jeg ikke taler om det – så findes det jo ikke, vel?

Men det findes. Om to dage. Og det bliver godt. Det bliver godt – det bliver godt – det bliver godt. Hugo skal nemlig være det bedste sted, som jeg kan forestille mig. Han skal være hos Thor!

Går Thor så på barsel? Næ. Barslen er brugt op. Rub og stub. Og så er det jo meget belejligt, at man har sådan en mand, der tilsyneladende kan overskue al-fucking-ting! Sådan en mand, der siger “giv ham til mig. Så sætter jeg en barnestol bagpå ladcyklen, så jeg kan aflevere de to store i øst og vest – og cykle hjem og passe min skole imens babyen sover. Og så i øvrigt stadig være bestyrer af den dér café inde i byen – jeg nøjes da bare med aftenvagter”.

Jeg har for længst indset at jeg ikke kan overkomme en tiendedel af hvad Thor kan overkomme. Der har jeg tabt på forhånd. Og jeg arbejder på ikke at have ondt i maven over at manden har tænkt sig at slæbe barnevognen med i skole – og lade barnet sove på gangen imens han selv deltager i undervisningen. På ikke at have ondt i maven over at Hugos rytme bliver vendt på hovedet. Jeg arbejder på at lukke røven – og sige tak og ja og amen. Og det går nogenlunde. For jeg ved godt, at jeg har meget at være taknemmelig for – og at jeg har en fucking supermand – og en baby, der får det som blommen i et æg.

Det bliver et puslespil og det bliver hårdt. Men det bliver allermest godt – og lige om lidt bliver det sommer og ferie og sommerferie – og så bliver det for alvor godt. Skidehamrende godt.

2 kommentarer

 • Rikke M

  Imponerende! Hvor finder vi andre en som Thor?? :D

  Ih altså, skal i ikke snart arbejde på en 4’er? ;) .. For hold nu kæft, hvor havde det været FEDT at kunne følge dine graviditeter her på bloggen (selvisk og hensynsløs læser-tankegang, sorry :p ).

  Tak for en værdsat og velformuleret mommy-blog! Faktisk nok en af de bedste :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thor lyder som en super far :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: en barselsdag