Koloni og blandede følelser

Vuggestueplads og hjemkomst

image

Jeg fik ikke skrevet så meget som et ord i går. Fordi jeg til gengæld havde en helt fantastisk sjov aften med en masse andre bloggere, som jeg vil kigge tilbage på i “ugen der gik” på søndag.

Men det betyder ikke, at der ikke skete noget nævneværdigt i går. For der skete noget ret vildt, faktisk. Hugo fik tilbudt en vuggestueplads! På drømmestuen og på drømmedatoen og jeg var ved at græde af glæde. Vores institution er nemlig – og med god grund – yderst populær, så ventelisten er lang og der skulle derfor mere end almindelig meget held til, for at vores ønske om en sommerplads gik i opfyldelse. Men det gjorde det. Og indtil videre har jeg kun følt lykke og lettelse. De andre følelser skal nok komme, for jeg synes i virkeligheden at han er lidt lille til August, men det skal nok gå. Det skal det jo.

Og i dag kom Sia hjem fra koloni. Halleluja. Jeg har fandeme savnet hende – og savnet at vide, hvordan hun har haft det. Og jeg synes faktisk, at de to dage gik forbandet langsomt. Så jeg fik et alvorligt sug i maven, da jeg så den store blå bus dreje om hjørnet og komme kørende imod os. Og ud væltede den gladeste, trætteste, store, lille pige. Med hårelastikken siddende, som jeg havde sat den i tirsdags – bare lidt mere til venstre. Og med nogenlunde det samme tøj på, et kæmpe smil om munden og en sirligt pakket – og stadig alt for stor rygsæk. Jeg krammede hende og indsnusede duften fra hendes hår. Og da Thor tog Elliot med ind til byen for at ordne nogle ting, så tog jeg hende med på Joe and the juice, så hun kunne fortælle mig alt det, hun ville. Og hun ville fortælle mig meget! Små og store oplevelser, der havde affødt små og store følelser. Og næste år vil hun gerne bede om at få en større vandpistol med…

Nu vil jeg hoppe ind i sofaen og se Disney færdigt med mine to store – og så vil jeg putte den mindste af de største og se Klipfiskerne med den anden. Og så vil jeg håbe, at I får en helt skøn fredag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koloni og blandede følelser