21 spørgsmål om kærlighed (Maj My Midtgaard Humaidan)

Weekendplaner

img_6953

Det er fredag. Den her uge er underlig. I mandags udarbejdede jeg for en gangs skyld en madplan – i fuld overbevisning om, at det var søndag. Og da Thor i morges lokkede Sia ud af sengen med et “det er jo fredag”, blev jeg overrasket, smålykkelig og en lillesmule stresset. Nej, stresset er ikke et ord, man skal misbruge på den måde. Jeg fik travlt. Weekenden er spækket med planer – og mit liv er spækket med hængepartier.

Derfor sendte jeg en SMS i Canas retning – og spurgte, om vi ikke skulle lege kollegaer i dag. I Andedammen. Og det skulle vi. Og vi cyklede gennem morgentrafikken i København. En kæmpe omvej, men nu er vi landet. Jeg sidder på mit gamle plads – smånostalgisk, men også afklaret med, at jeg er et andet sted lige nu. Når jeg altså ikke er her. Og nu skal jeg til det. Samle op på alle de løse ender – eller de af dem, jeg kan nå. Og så bliver det weekend. Og en umanerligt god en af slagsen.

Jeg planlægger at hente Sia på vej hjem – og så planlægger jeg at røve slikbutikken, når vi har samlet hendes brødre op. Og så bliver det nok noget med noget take-away (den dér madplan gik jo i vasken…), noget Disneysjov og måske endda noget rødvin.

I morgen skal Thor og jeg til koncert. Thomas spiller på Bremen – og måske drikker vi en øl bagefter. Vi drikker helt sikkert en øl bagefter. Og søndag rejser jeg til London, sgu! Jeg og Christina er blevet inviteret af Nilens Jord. Vi skal deltage i Allergy Awards, som er et awardshow for allergivenlige produkter, som AllergyCertified står bag. En international certificeringsorganisation – oprettet af to hamrende seje danske kvinder. Jeg glæder mig. Både fordi jeg længe har sværget til en del af Nilens Jords produkter og fordi jeg glæder mig til at deltage i showet. Men også fordi jeg mistænker, at det bliver åndssvagt hyggeligt og sjovt. Der er nemlig både indlagt tid til shopping og gode middage. Og jeg sørger for at indlægge tid til blogging.

Og når det sjove er forbi, så starter alvoren. Modul 10, som er kendt som det hårdeste modul på sygeplejestudiet, truer. Og her kommer jeg altså ikke til at kunne hive noget som helst hjem på charmen. Det er hard core anatomi og sygdomslære – og det ligger så langt bagud i min hukommelse, at jeg bliver helt forpustet ved tanken.

Men først – weekend, fredagsslik, koncert og London. Og allerførst kaffe. Mere kaffe.

God weekend!

Følg mig her:

tgg-ig tgg-fb tgg-bl

   

4 kommentarer

 • Marie

  Det lyder som en dejlig weeend:)
  Modul var det bedste modul på hele uddannelsen synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Den ene halvdel siger det samme som dig – den anden halvdel dumpede. Jeg satser på at ende i din halvdel! :) God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  Åh ja, husker godt udenadslæren på sygeplejestudiet. Det er mig egentlig lidt en gåde, at jeg klarede anatomi/fysiologi-eksamen så fornuftigt, for fotografisk hukommelse har jeg sgu ikke! Jeg læste sammen med min søster, og vi tog i sommerhus nogle dage før eksamen. Så terpede vi for sindssygt. Hørte hinanden i stoffet. Og drak vist også noget rødvin og røg virkelig mange smøger.
  Ved hjælp af de foregående års eksamenssæt, som vi havde fået udleveret, forsøgte vi at pejle os ind på de emner, der nok ville dukke op dét år til eksamen. Vi var bare SÅ klar! Indtil vi til eksamen slog op på sidste side, og blev mødt af en tegning af hjernen. Holy fuck, hjernen!?! Dén havde vi da helt glemt i ligningen! Men altså, hjernen er jo heller ikke ret vigtig….. ;-) Jeg har sjældent været så tæt på et massivt grineflip til en eksamen.
  Du skal nok klare det kommende modul fint. Bare husk hjernen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Åh for fanden – jeg synes at det er imponerende, at du reagerede med grin og ikke med gråd! Jeg husker hjernen! Jeg husker hjernen, jeg husker hjernen, jeg husker hjernen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 spørgsmål om kærlighed (Maj My Midtgaard Humaidan)