3 gode grunde til at få installeret industriventilation

Når man driver en virksomhed, er der langt flere ting man skal huske at have styr på end hvad man først lige går og regner med, når man går rundt med iværksætterdrømmene. Mange ved allerede at bogføring, markedsføring og lignende er vigtige ting der ikke må overses, men noget de færreste husker er at se på ventilationssystemet i lokalerne.

Sundhed, klima og overholdelse af love og regler

Alle typer virksomheder bør være opmærksom på at få den rette industriventilation installeret i bygningerne, men det er der ikke mange der tænker over. Virksomheder med dårlig ventilation kan koste dig dyrt og derfor vil vi her plukke 3 årsager til at få installeret industriventilation i virksomheden, så man kort kan få ridset op hvor god en idé det kan være.

  • Bedre sundhed og trivsel på arbejdspladsen
  • Færre omkostninger – Energibesparende, færre sygedage
  • Overholdelse af alle regler og krav

Undgå tunge hoveder og uoplagte medarbejdere

Når du har en ventilation i din virksomhed som er tilpasset arbejdet der udføres samt lokalernes størrelse, vil du sikre dig dine medarbejders sundhed og trivsel. Vi kender selv alle følelsen af at have opholdt os i et rum hvor der måske har været længere perioder med tyk tobaksrøg eller lignende. Her vil vi blive tunge i hovedet og ofte få hovedpine og timerne bliver næsten uudholdelige.

En anden god grund til korrekt ventilering i din virksomhed hænger lidt sammen med ovenstående grund, for med et dårligt indeklima følger der oftest også sygdom med og det kan være en stor omkostning for virksomheder, når der begynder at tikke syge perioder fra medarbejderne ind.

Der er dog også besparelser at hente hjem i forhold til den energibesparende del, når man vælger et ventilationsfirma som f.eks. A2Vent, der har den store erfaring med hvad der er de rigtige filtre, sug og tryk og måske din virksomhed kan drage fordele ved at genanvende varmen så den ikke bare går til spilde.

Hav ro i sindet, når du får besøg af arbejdstilsynet

Den sidste årsag er langt fra den sidste i det store billede, men blot den sidste der vil blive nævnt her og det er at du sikrer dig at du overholder alle de gældende regler og krav der er til dig som virksomhedsejer med ansatte i forhold til ventileringen, når du benytter dig af løsninger fra firmaer som f.eks. A2vent.

Her ved de nemlig hvad der er krav og hvad der bare er en god idé, så du roligt kan læne dig tilbage når arbejdstilsynet kommer forbi og tjekker op på arbejdsmiljøet på arbejdspladsen.