Tre gode grunde til at opgradere dit internet

I Danmark er vi så heldige, at vi kan få hurtigt internet, næsten uanset hvor vi bor henne. Det kan dog være svært at vurdere hvorvidt man bør opgradere sit internet, hvis man kan. Af den grund har vi fundet 3 gode grunde til, at du skal opgradere dit internet, selvom du måske ikke er så vild med de bredbånd priser der er i dag.

Du får mindre frustrationer i hverdagen

Med hurtigt internet, så vil du hurtigt opleve, at du ikke længere har de frustrationer, som der kunne være førhen. Du skal ikke sidde og vente i lange perioder på at en film loader, at din YouTube video er klar, eller døje med dine sange på Spotify hakker.

Jo hurtigere dit internet er, jo hurtigere vil du nemlig kunne loade alt det, som er online, og som du bruger.

I kan være flere på nettet, uden det kan mærkes

I mange familier kan det belaste internettet meget, hvis man sidder for mange på. I dag siger man faktisk, at man gerne skal have 8 mbit til hver enhed, som skal på internettet. Dette gælder også telefoner og tablets.

Det kræver derfor, at I derhjemme har hurtigt nok internet, til at der kan allokeres 8mbit til alle i husstanden. Hvis I er 4 personer, som alle har hver deres smartphone og smart tv, så er det allerede en forbindelse på mindst 64mbit, som anbefales.

Tilføjer man så tablets, computere og konsoller, så render det hurtigt op. Derudover, så skal man forvente mere end 8 mbit, hvis der f.eks. skal spilles online spil som Counter-strike eller andet.

Der er typisk ikke stor forskel på prisen

Selvom vi nævnte bredbånd priser i introen, så vil vi lige slå et slag for, at der typisk ikke er så stor forskel på prisen, når man kigger på de forskellige hastigheder man kan bestille. En 200mbit forbindelse hos YouSee koster f.eks. 319 kr. i måneden, hvor du ved et firma som Hiper kan nøjes med at betale 299kr. i måneden for en 1000/1000 mbit forbindelse.

Den eneste forudsætning for, at du kan få så høje forbindelser, er hvorvidt der er lagt fiber ind der hvor du bor. Hvis der er lagt fiber kabler ind, så kan du opgradere til en 1000 mbit ved de fleste udbydere til blot nogle hundrede kroner i måneden – Det synes vi er både genialt og billigt!