3 gode grunde til at vælge en kaffeautomat

Danskerne er nogle af dem, der drikker mest kaffe i hele verden. I gennemsnit drikker vi fire kopper om dagen og mændene drikker lidt mere end kvinderne. Faktisk falder forbruget af kaffe blandt kvinder en lille smule. En stor del af denne kaffe drikker vi på vores arbejdsplads.

Med det store kaffeforbrug er det ikke underligt, at ansatte også ønsker en kaffeautomat på kontoret. Her er 3 gode grunde til at købe en kaffeautomat.

Holdbarhed

Hvis du har været på en mindre kontor kender du måske til ulemperne ved en lille kaffemaskine eller en Nespresso-maskine? De holder ikke i længden. De er simpelthen for dårlige til at producere masser af kaffe. Med en kaffeautomat derimod får du en holdbar løsning, der dels laver kaffen meget hurtigere og kan brygge den ene kop efter den anden, uden den bryder ned eller går i stykker.

Totalløsning

Når du vælger en professionel kaffeautomat til virksomheden får du samtidig en totalløsning, hvor du ikke skal tænke på andet end at hente kaffen, hvor automaten står. Leverandøren sørger for at du aldrig slipper op for kaffe og du kan vælge mellem de kaffetyper, som dine medarbejdere sætter pris på. Og vil I skifte kaffen ud undervejs, så gør man selvfølgelig det.

Service og vedligehold er som regel også med i en totalløsning. Det betyder, at kaffeautomaten efterses og vedligeholdes med jævne mellemrum, så den ikke bryder utilsigtet sammen midt i en brygning. Skulle uheldet alligevel være ude, så kommer en serviceteknikker hurtigt forbi og klarer problemet.

Leje eller leasing

Du kan vælge at købe din kaffeautomat og stadig have gavn af en totalløsning. Men der er rigtigt mange virksomheder, der vælger at leje eller lease automaten, da det både giver en øget fleksibilitet og forbedrer virksomhedens likviditet.

Når du lejer eller leaser betaler du blot et beløb om måneden med alt inklusiv; automat, kaffeforbrug og service og vedligeholdelse. Du kender således til de omkostninger, der er forbundet med kaffeløsningen. I nogle løsninger kan du endda få lov til at betale pr. kop kaffe brygget, så betalingen svinger med det aktuelle forbrug. På den måde betaler du ikke for meget i for eksempel ferietiden.

Leje og leasing giver også i de fleste aftaler mulighed for at skifte automaten ud uden yderligere omkostninger. Det kan være i tilfælde, hvor din virksomhed er vokset og derfor har brug for en større kapacitet. Eller du bare ønsker at have den sidste nye teknologi til rådighed hele tiden. Mulighederne er mange.