Derfor skal du have automatisk backup på din computer

Selvom mange danskere efterhånden har en eller anden form for sikkerhedskopi af deres computere, er det ikke alle der har en, og mange også har en sikkerhedskopi, som ikke bliver lavet automatisk.

Der findes heldigvis et hav af forskellige typer af backup til Windows 10, men det er vigtigt, at du er opmærksom på forskellene. Om du vælger den ene eller den anden er ofte underordnet, men det er vigtigt, at du har en. Og det er der flere gode grunde til.

Undgå tab af data med en backup af din computer

Med automatisk backup af din PC undgår du at miste data, hvis uheldet skulle være ude. Taber du et glas vand i din computer, taber du den eller bliver den stjålet, skal du i det mindste ikke bekymre dig om at miste al din data. Det er nok den mest åbenlyse årsag til at få en backup af din PC, men det gør det ikke mindre væsentligt.

De fleste med en computer har mange vigtige dokumenter, som kontrakter, årsopgørelser og feriebilleder liggende på sin computer. Uden automatisk backup, vil der altid være en risiko for at miste alt sammen på et splitsekund. Det undgår du med automatisk backup af din Windows 10 PC.

Undgå indviklet dataoverførsel med ny computer

De fleste har nok prøvet det. Man får en ny computer, glæder sig til at komme i gang indtil man kommer i tanke om det: man skal have overført alle billeder, filer og programmer til den nye computer – det kan være både en tidskrævende og indviklet proces, og man kan hurtig glemme at overføre det hele. Med automatisk backup af din Windows 10 PC, kan du overføre din backup til din nye PC med ét klik.

Få automatisk backup til din nye computer

Hvis man alligevel er på udkig efter en ny computer, er det altid en god idé at tænke en backup-løsning ind i købet. Den danske virksomhed Duka tilbyder f.eks. serviceordninger til faste lave priser på både deres leje- og købecomputere. Med en serviceordning fra Duka kan du få både antivirus, automatisk backup, automatisk sikkerhedskopiering og ubegrænset hjælp fra deres IT-support, med innovative løsninger som fjernstyring af din computer og en specialudviklet brugerflade til dem, der er nye til computer.

Duka har over 10 års erfaring med IT-hjælp til private, og de hjælper med alt vedrørende din computer. Har du brug for hjælp til at installere et program, bestille en koncertbillet eller har du blot spørgsmål til dine IT-sikkerhed, så kan Duka hjælpe dig videre. Udover at købe, kan du også altid leje Dukas computere helt uden binding eller et højt oprettelsesgebyr.

Find en computer, som passer til dine behov.