Få et lån til bilen og vær godt kørende

Under Corona pandemien er det blevet endnu mere tydeligt for mange, at det er sikrest at køre i bil fremfor at flyve, taget toget og andre offentlige transportmidler som bus, metro og gris. Det er især også under flyveturen til andre steder i verden, i og udenfor Europa, at der kan opstå ekstra smittefare, når man deler den samme luft i kabinen. Det kan være en stor udfordring for alle og især for dem, der har særligt sårbare pårørende eller selv er særligt sårbare eller udsatte overfor smitte. Alt dette, og ikke kun i Coronas tegn, men også generelt, gør at mange mennesker er begyndt at køre mere i bil. Enten som delebilsordninger eller købe en bil, hvor de før tog toget, bussen eller metroen. 

Ja, det er i sandhed nye tider, men det er også nye tider for mange mennesker rent økonomisk. Nogle er gået ned i tid, nogle er blevet fyret og nogle har tanker om at skifte arbejde. Alt sammen gør, at man måske ikke står og har til udbetalingen på en bil, og hvad gør man så? Vi vil her se lidt nærmere på lån til bil, så du alligevel kan tage bilen og undgå smitte og komme sikkert frem til destinationen, hvad end det er arbejdet eller ferierejsen. Lige meget hvad, vil vi se nærmere på et 

billån uden udbetaling, så hæng på her. 

Hjælp til billån uden udbetaling

På ovennævnte website kan du indtaste bilens pris og hvad du ønsker at lægge i udbetaling. Derefter kommer systemet med en beregning på, hvad du kan betale med variabel rente og med en fastforrentet rente. På denne måde får du hurtigt et overblik over, hvad det vil koste dig om måneden at have et sådant lån. Hvis du for eksempel låner 100000 kroner og lægger 10000 kroner i udbetaling er det cirka 1200 kr. om måneden, du skal betale. Det er en helt anden pris, end hvis du skulle have lagt hele beløbet til bilen. Dermed får du og familien mere luft i budgettet, når I låner til en bil på denne måde. 

Lån som det passer dig

Der er mange måder at låne penge på og her slipper du for at lægge en udbetaling. På websiden kan du også se deres FAQ for de mest oftest stillede spørgsmål, hvis der er andre spørgsmål, du er i tvivl om, så lånet bliver en tryg oplevelse for dig.